Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raskrinkana

Iza lažne dojave o bombi na osječkom sudu krije se mlada žena

Dojava o bombi na Županijskom sudu u Splitu
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/3
20.03.2023.
u 12:11

Policija podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku

Pomutnju na Županijskom sudu u Osijeku, taman kada se očekivalo privođenje sucu istrage vukovarsko-srijemskog župana Damira Dekanića, izazvala je dojava o postavljenoj bombi u sudskoj zgradi, a iza nje se krije jedna žena. Policija je, naime, utvrdila kako je 35-godišnjakinja počinila kazneno djelo lažnog prijavljivanja.

- Utvrđeno je da je s dva poziva 16. ožujka onemogućila održavanje ročišta jer je dojavila kako se u zgradama nalaze eksplozivne naprave. Pregledima mjesta događaja utvrđeno je da se radilo o lažnim dojavama - izvijestili su iz PU osječko-baranjske. Policija podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

VIDEO Policija pregledava zgradu Županijskog suda u Osijeku nakon dojave o bombi

Komentara 2

SA
sargu123
12:26 20.03.2023.

I, koliko će dobiti?

BF
bf23
20:42 20.03.2023.

Dali se jako kaje,zna li se što? Olakotne okolnosti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije