Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMNJIČE GA ZA KRIJUMČARENJE LJUDI

Prevozio ilegalce, bježao policiji, sletio u kanal i prevrnuo se na krov

Ilustracija
Hrvoje Jelavic/Pixsell
18.03.2023.
u 14:43

Osim 40-godišnjaka u prevrtanju je lakše ozlijeđeno i dvoje od četvero stranih državljana koje je ilegalno prevozio

Troje lakše ozlijeđenih rezime su pokušaja bijega 40-godišnjaka, koji se sumnjiči za krijumčarenje ljudi. Kako je priopćila policija, sumnja se da je 40-godišnjak, inače državljanin BiH, 17. ožujka oko 20 sati upravljao vozilom u kojem je bilo četvero ilegalca. Vozio se petrinjskim područjem, no kada je došao do Male Gorice, naletio je na policijsku patrolu, koja je na tom području pojačano postupala upravo, kako su pojasnili u policiji, radi sprječavanja ilegalnih migracija.

Policajci su automobil BiH oznaka pokušali zaustaviti. Kada se nije zaustavio, davali su mu zvučne i svjetlosne signale, no 40-godišnjak nije ni tada stao. Ubrzao je vozeći prema Nebojanu, a zbog prevelike brzine neprilagođene poljskom putu izgubio je kontrolu nad vozilom i sletio u odvodni kanal gdje se prevrnuo na krov. Osim 40-godišnjaka u prevrtanju je lakše ozlijeđeno i dvoje od četvero stranih državljana koje je ilegalno prevozio. Liječnička pomoć im je pružena u sisačkoj Općoj bolnici, nakon čega su svi dovedeni u policiju na ispitivanje.

VIDEO Eksplozija u Zagrebu: Oštećeno pročelje kuće i dva parkirana automobila

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije