Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽRTVE KRVOPROLIĆA

Otkriven identitet i šeste žrtve. 'Bili su idealna obitelj, nije mi jasno zašto su ubijeni'

Foto: Facebook
1/4
02.08.2019.
u 13:38

Igor Nađ na životu je ostavio jedino dijete koje je imao s Majom Toljagić i upravo je to, kako se doznaje, policiju dovelo do počinitelja.

Sinoć oko 21.30 policija je primila nekoliko dojava da je u Cimermanovoj ulici došlo do upotrebe vatrenog oružja, a na mjestu događaja pronađeno je šest mrtvih osoba – dvojica muškarca, tri žene i jedno desetogodišnje dijete.

Šesterostruki ubojica Igor Nađ život je oduzeo svojoj partnerici Maji i njezinu 10-godišnjem sinu Paulu, njezinim roditeljima Dragoslavu i Filjki, sestri Josipi. Otkriven je identitet i šeste žrtve. Riječ je navodno o Davoru Paušaku, s kojim je Josipa Tojagić bila u vezi.

Na životu je ostavio jedino dijete koje je imao s Majom Toljagić i upravo je to, kako se doznaje, policiju dovelo do počinitelja.

"Motiv zasad nismo utvrdili. Očevid na mjestu samoubojstva je završen, intenzivno kriminalističko istraživanje traje pa ćemo vidjeti o čemu bi se moglo raditi", rekao je Rašić. Kazao je i kako se 36-godišnjak ubio oko 3.30 sati nakon što ga policija pronašla na području Brezovice i pozvala ga na predaju. 

Foto: Facebook/RTL

Milorad Mile Mrkić, poznanik obitelji Tojagić, tvrdi da je obitelj bila složna te mu nije jasno kako je došlo do ove tragedije.

– Ovu familiju poznavao sam jer smo surađivali. Bio sam baš potresen kad sam čuo da je riječ o njima. Lijepo smo se družili, pekli unutra, radili su dobro s drugima. To je bila strašno dobra familija, uljudna. Za mene je to bila idealna obitelj, nikada nisam čuo da su se svađali ili povisili ton. Nije mi jasno zašto je ta familija tako stradala. Drago mi nikad nije rekao da imaju problema – kaže Mile.

Komentara 51

KA
kažemja
17:41 02.08.2019.

Kakva hrpa gluposti ! Kao prvo idealna obitelj ne postoji, to je utopija a drugo muka mi je kad vidim to usiljeno i namješteno uslikavanje i preseravanje. Izvana sve lijepo i krasno a iznutra trulo i isprazno.

DU
Deleted user
14:37 02.08.2019.

Da upravo imamo dokaz da su bili"idealna obitelj"

Avatar possibilis
possibilis
14:14 02.08.2019.

14 sati, 13 minuta. Pola clanka pise da je tragicno preminula obitelj bila prezimena "Toljagić". Druga polovica clanka pise o obitelji "Tojagić". Svaka cast novinari, tako se provjeravaju informacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije