Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas u večernjem

Otkrivamo što piše u optužnici protiv Bandića

nasl
Foto: VL
1/3
21.02.2015.
u 00:15

Pri skupljanju dokaza doznale se mnoge stvari

Način na koji je Milan Bandić poslovao s udrugom U ime obitelji detaljno je opisan u optužnici koju je protiv njega, Ivice Lovrića te Zdenke Palac nedavno podigao USKOK, a tom optužnicom tereti ih se za zlouporabu položaja kojom su Grad Zagreb oštetili za 203.420 kuna, Zagrebački holding, podružnicu Tržnice Zagreb, za najmanje 105.468 kuna, dok je građanskoj inicijativi U ime obitelji pribavljena nepripadajuća korist od najmanje 308.888 kuna.

Kako su se ti inkriminirani poslovi sklapali i preko koga, istražitelji su doznali i tajno prisluškujući neke razgovore Milana Bandića s njegovim bliskim suradnicima.

>>Što o odnosu Milana Bandića i Željke Markić otkrivaju tajno snimljeni razgovori pročitajte u subotnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista ili prelistajte u e-izdanju Večernjeg lista.

>>Optužnica protiv Bandića zbog pogodovanja inicijativi 'U ime obitelji'

Foto: Naslovnica

Komentara 22

MI
mica1111
23:17 20.02.2015.

POLITIČKA UPOTREBA SUDA i USKOKA Čim se pročita naslov optužnice sve je jasno da zapravo ničeg nema.---Žao mi je što još mnogi nisu progledali, i da vide da je progon Bandića samo volja vlastodržaca Zokija i Ostojića , suca MR.R. Lincha Turudića. O neovisnosti suda nema ni prvo slovo N. Građani zaboravljju da ljudska prava jednog čovjeka su prava svih nas, pa makar pogađale i doskora velikane, i da smo ušli u doba političkog terora. Više nitko ko zaspi nezna hoće li se probuditi slobodan ili maltretiran i zatočen.-------------------------------------- Zapravo još je jadnije da USKOK i Sud koristi zavist siromašnih i usmjerava ih na one koji su već pali, pa mediji i dio građana u svojoj ne oštroumnosti pridružuju se cipelarenju, a sutra će i njih cipelariti drugi iz gomile. Trebalo je da Uskok ispita najveću pljačku,neopravdano povećanje cijene struje od astronomskih 25%. Tu se svakog mjeseca svakog Hrvata pljačka, i o društvenoj šteti da i ne govorimo. Bolje i hrabrije je čačkati po većsrušenom bandiću za svaku sitnicu. Kod Tuđmana su to nekad zvali paketirati.

MA
manuutd
23:57 20.02.2015.

Zoki je fakat diktator u demokratskoj zemlji , pa tko mu stoji na putu , zatvori ga,izbaci iz sdpa , da ih ne nabrajam ima ih dosta..Kolaricka,Holy sta su one krive ???Zoki-Mao-Ce-Tung..Užas

RU
rudvanvart
00:48 21.02.2015.

To je smijurija, a ne optužnica. Dok Linićevi i Milanovićevi kadrovi u USKOK-u sklapaju kompromise o ne procesuiranju Milanovićevog brata i samog Linća, ovdje svjedočimo cirkusu i iživljavanju partijskog aparata nad Bandićem. E, Bandiću, Bandiću, kako se igraju s tobom Milanovićeve sluge iz USKOK-a, a tko ti kriv kada nemaš svoje ljude u uskok-u i dorh-u kao Linić i Milanović, ostaje ti nada Bandiću da sud nije pod kontrolom Milanovića kao što su to uskok i dorh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije