Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestao prije 11 dana

Otkriće u potrazi za Matejem: Mobitel mu zadnji put radio kod restorana uz Savu

Beograd: Potraga za nestalim Perišem
Foto: Branimir Bradarić
1/4
10.01.2022.
u 13:06

Matej je, podsjetimo, nestao u noći s četvrtka, 30. prosinca, na petak, 31. prosinca 2021. godine, u Beogradu

Bazne stanice potvrdile su da se mobitel Splićanina Mateja Periša (27) ugasio u blizini restorana na šetalištu uz Savu, odnosno da je tamo posljednji put registriran, doznaje Kurir

– Bazne stanice pokazuju da se mobitelu gubi trag upravo tu, u blizini restorana – kaže izvor Kurira.

VIDEO Nadzorne snimke u noći nestanka Splićanina Mateja Periša

Puno je nepoznanica o nestanku mladog Splićanina. Matej je, podsjetimo, nestao u noći s četvrtka, 30. prosinca, na petak, 31. prosinca 2021. godine, u Beogradu. Zadnji je put viđen uz rijeku Savu oko kluba Gotik. U klubu je bio sa svojih šest prijatelja u noći s četvrtka na petak, a oni su u petak njegov nestanak prijavili policiji.

Potraga za Matejem traje već jedanaest dana, a danas je hrvatski premijer Andrej Plenković najavio da u Beograd stižu predstavnici hrvatske policije kako bi pomogli u potrazi. 

– Zatražio sam od ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića da uputi ekipu naših predstavnika policije, oni su na putu u Beograd, želimo zahvaliti srpskoj policiji na svemu što čini i dati i svoj doprinos. Cijelo vrijeme radimo na dvije piste. Jedna je direktni razgovor s policijom, drugo su diplomatsko-konzularne aktivnosti koje naše veleposlanstvo provodi sa srpskim vlastima – rekao je Plenković.

Za vrijeme potrage, pojavile su se snimke nadzornih kamera s beogradskih ulica koje sugeriraju da je na njima upravo Periš koji trči. Na tim snimkama prepoznao ga je otac Nenad Periš koji već danima boravi u Beogradu.

 

Komentara 16

RA
radolizem
13:31 10.01.2022.

Dakle, policiji je trebalo 11 dana da locira baznu stanicu koja je zabilježila zadnji signal mobitela?

RA
radolizem
13:28 10.01.2022.

Mobitel su mu odmah bacili u Savu, a njega utrpali u auto.

BI
billynik
15:06 10.01.2022.

Koje veliko otkriće, pa to su valjda znali prvi dan po nestanku. Pravite budale od čitatelja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije