Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BEOGRADU SMO ISTRAŽILI

Svi šute kad pitamo tko je vlasnik Gotika. 'Ovdje su osiguranje radili Grobari, oni koji su dobri s Belivukom'

09.01.2022.
u 19:42

Kada je riječ o vlasnicima kluba Gotik, ni o njima se ne zna ništa. Međutim, poznato je kako je riječ o objektu u koji su prije, do uhićenja prošle godine, zalazili Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja. On je uhićen u veljači prošle godine i kao vođa kriminalne grupe tereti se za najmanje šest svirepih ubojstava. U Srbiji je poznat i slučaj iz 2018. godine kada je više osoba krenulo upravo iz „Gotika“ prema noćnom klubu „Komitet“ koji su poslije demolirali, maltretirali goste…U Beogradu smo istražili što se govori o klubu Gotik i tko stoji iza njega.

Komentara 75

PI
Pišmevrit
20:15 09.01.2022.

Prvi dan sam napisao da je decko mrtav pa su me kartonirali i izbacili. U tim klubovima osiguranje drzi mafija. To je klasican reket. Osim ako sami mafioze ne drze klub. Ubijanje ljudi i mljevenje u cevapcice je srpski folklor i decka vise nece naci jer je taj klub povezan i sa politicarima i nedodirljiv.

DU
Ducko
19:50 09.01.2022.

Vlasnik je darko saric a svo obezbedjenje u beton hali drze principi velje nevolje.

Online Đeneral
20:41 09.01.2022.

Svatko pa i mamlazi znaju da na splavovima operira mafija samo fensi-šmensi Hrvatekima treba crtati neke stvari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?