Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema je na popisu

Otišla na glasanje pa saznala da već tri mjeseca 'nije živa'

glasanje
Hrvoje Jelavić/Pixsell
29.05.2017.
u 22:30

Suprug se zainatio i tražio da se provjeri zbog čega Barica nije upisana i saznao šokantnu vijest, da je ona umrla ravno tri mjeseca prije izbora.

Kada smo moja supruga Barica i ja došli prošle nedjelje na glasačko mjesto, saznali smo da ja mogu glasati, a ona nije na popisu, kazao je za 24 sata njezin suprug Stjepan iz Podvinja Miholečkog, naselja na području općine Sv. Petar Orehovec.

Suprug se zainatio i tražio da se provjeri zbog čega Barica nije upisana i saznao šokantnu vijest, da je ona umrla ravno tri mjeseca prije izbora. Odnosno 19. veljače ove godine. Iz Povjerenstva su supruga uputili u Matični ured u Križevce, gdje su mu kazali da će ga telefonom izvijestiti.

- Vrativši se kući nazvali su me i kazali kako im je žao, ali da je moja Barica umrla i stoga je nema na popisu. Dobro sam pogledao suprugu koja je stajala uz mene i rekao sam im kako je ona ipak živa jer stoji do mene i sluša naš razgovor. Na to me djelatnica počela uvjeravati kako nisam u pravu jer je Barica Valaško mrtva - doista mi je prekipjelo, jer stvarno  nisam znao tko je tu sve lud, kaže njezin suprug. 

Istraživanjem i obilascima institucija Stjepan je otkrio kako je njegova žena umrla u susjednom selu. Naime, ispostavilo se da je umrla Barica Valaško u dobi od 84 godine, ali u Pofukama, a oni su mrtvom proglasili Baricu Valaško koja je 20 godina mlađa i živi u Podvinju Miholečkom. 

>>Cijeli tekst čitajte ovdje

Komentara 3

Avatar Dr Evil
Dr Evil
07:55 30.05.2017.

Eto žena bi još uvijek mislila da je živa, dobro je koji puta doći na izbore...

VI
Vito
08:00 30.05.2017.

Nama se "uselili" nepoznati birači prije izbora - poštar nam metao pisma na poštanske sandučiće, jer nije našao sandučić u koji bi metnuo pismo ______ Naravno, policiju to ne zanima, jer kaže - možda je podstanar. _________ Ako je "podstanar", onda vlasnici stanova dijele krevete s podstanarima i ne prijavljuju ih. ____________ A takva pisma se uvijek pojavljuju točno nekoliko dana pred izbore ______ A ne možete provjeriti njihova imena u registru birača, jer je napravljen samo da vidite jeste li vi na popisu,a ne i vaš susjed na istoj adresi pa da možete lako razotkriti prevarante

VI
Vito
08:04 30.05.2017.

Otišla na glasanje pa saznala da već tri mjeseca 'nije živa' Suprug se zainatio i tražio da se provjeri zbog čega Barica nije upisana i saznao šokantnu vijest, da je ona umrla ravno tri mjeseca prije izbora. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Ako je birala hdz - ovce bolje je da su ju izbrisali s popisa ______________ No, prije bih napisao da je birala nekog iz oporbe, to javno iznosila pred komunjarama iz redova hdz - ovaca koji pišu registre birača pa su ju jednostavno izbrisali s popisa kako bi imali više šanse za veći broj glasova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije