Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAČUNALNA PREVARA

Otišla iz tvrtke u srpnju, a u rujnu im počistila račun i sebi prebacila 43.600 eura

Od 1. siječnja euro postaje službena valuta u Hrvatskoj i nakon 29 godina zamijenit će kunu
Igor Soban/PIXSELL
13.09.2023.
u 08:13

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je 38-godišnjakinja iz spomenute tvrtke otišla u srpnju, no iz nekog razloga, dva mjeseca kasnije, odlučila je kako se sumnja, zlorabiti pristup bankovnom računu te "olakšati" bivšu tvrtku za 43.600 eura

Otišla je iz tvrtke, nije više za poslovanje tvrtke odgovorna, no ostao joj je pristup bankovnim računima tvrtke. Pa je to fino iskoristila. Tako što je, kako se sada sumnja, početkom rujna s računa bivše tvrtke skinula 43.600 eura, koje je potom prebacila na svoj privatni račun.

Zbog toga je PU primorsko-goranska 38-godišnjakinju osumnjičila za računalnu prevaru.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je 38-godišnjakinja iz spomenute tvrtke otišla u srpnju, no iz nekog razloga, dva mjeseca kasnije, odlučila je kako se sumnja, zlorabiti pristup bankovnom računu te "olakšati" bivšu tvrtku za 43.600 eura. 

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
08:37 13.09.2023.

i bila je uvjerena da ju neće uloviti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije