Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRIJSKI DRŽAVLJANIN

Otac koji je ubio djecu ostavio poruku na Facebooku, prozvao 'braću iz masonske lože'

Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/4
25.09.2021.
u 09:44

U policiji kažu da u toj obitelji ranije nije bilo "postupanja po problematici obiteljskog nasilja".

Hrvatsku je potresao strašan zločin. U zagrebačkim Mlinovima otac (56) je ubio troje djece, dvoje blizanaca, djevojčicu i dječaka u dobi od sedam godina i jednog dječaka od četiri godine. Policija obavlja očevid na mjestu događaja. Muškarac se pokušao ubiti, te je prevezen u bolnicu.

Riječ je o austrijskom državljaninu koji živi i radi u Zagrebu. Na društvenim mrežama ostavio je oproštajno pismo. Napisao je 'Zbogom svima, otići ću jer više ne mogu'.

U oproštajnom statusu spomenuo je loše odnose svoje bivše supruge i sadašnje partnerice koja ga je zbog toga ostavila te probleme s novcem. Dodao je i kako se pokušavao vratiti na posao.

Spomenuo je i 'braću iz masonske lože' koji mu nisu htjeli pomoći, osim dvojice najboljih prijatelja i brata koji su mu pomogli koliko su mogli.

U vrijeme zločina majka ubijene djece nije bila u Zagrebu, a djeca su vikend provodila s ocem. U policiji kažu da u toj obitelji ranije nije bilo "postupanja po problematici obiteljskog nasilja". 

U međuvremenu se o zločinu oglasila zagrebačka policija.

"Danas, 25. rujna oko 2 sata u Centru, u Mlinovima, temeljem informacija o najavljenom samoubojstvu zaprimljenih od građana zbog objava na društvenim mrežama, u stanu je pronađen 56-godišnji muškarac koji je u trenutku ulaska policijskih službenika bio narušenog zdravstvenog stanja. Na mjestu događaja pronađeno je i troje djece bez znakova života. Dolaskom hitne medicinske pomoći potvrđena je nasilna smrt djece dok je muškarac prevezen u KBC Sestre milosrdnice gdje je zadržan na liječenju. Očevid je proveden uz rukovođenje zamjenice Županijskog državnog odvjetnika, a kriminalističko istraživanje je u tijeku", stoji u priopćenju.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
10:06 25.09.2021.

Zašto djeca, mogao je , ako je već morao, otići sam na onaj svijet.djeca nisu imala njegove probleme, sebično, bolesno i za svaku osudu....

Avatar babinjak1984
babinjak1984
13:26 25.09.2021.

Kakva braća iz masonske lože.Ti priznaju samo novac.Imamo i mi naših masona koji sjede u Saboru.

KA
kažemja
13:53 25.09.2021.

Šteta što mu nije uspjelo ono što je na kraju naumio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije