Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubijen nožem

Detalji ubojstva u tramvaju: Ubijeni 52-godišnjak otprije je poznat policiji

Zagreb: U tramvaju na Mostu mladosti pronađeno mrtvo tijelo muškarca
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
19.09.2021.
u 21:14

Iz ZET-a su za Novu TV kazali kako videonadzor postoji u 170 tramvaja u Zagrebu. No ne i u ovom u kojem je pronađen muškarac jer je riječ o starijem modelu

Tijelo S.V. (52) u tramvaju broj 6 nađeno je u subotu nešto prije 9 sati kada je putnica primijetila nepomičnog čovjeka te obavijestila ostale putnike, a oni potom vozača. Vozač je zaustavio vožnju te su putnici pokušali pomoći muškarcu. Tada su ustanovili da je ozlijeđen pa je pozvana i Hitna pomoć i policija. Hitna je pomoć po dolasku na mjesto događaja samo mogla konstatirati smrt

Dnevnik Nove TV neslužbeno doznaje da je žrtva zbog sitnih kriminalnih radnji poznata policiji i da se u posljednje vrijeme odavao skitnji. Također se doznaje i da je ubijen nožem.

''S obzirom na sumnju u kazneno djelo zamjenica županijskog državnog odvjetnika uz stručnu pomoć ekipe za očevid obavila je očevid kojim je utvrđeno da je nepoznati počinitelj oštrim predmetom usmrtio 52-godišnjaka'', izvijestili su iz zagrebačke policije.

Policija je u obradi terena. Istražit će se posljednji sati kretanja ubijenog muškarca kaže kriminalist, Željko Cvrtila.

''Kakvim životom je živjela, ima li nešto od ranije evidentirano. Tragat će se za motivom da se vidi tko bi mogao imati motiv za ubojstvo te osobe ili se radi o nekakvom slučajnom događaju, razračunu, je li bilo nekakvih tuča, svađa negdje u blizini koje su zabilježeni'', pojasnio je kriminalist Cvrtila za Dnevnik Nove TV.

Iz ZET-a su za Novu TV kazali kako videonadzor postoji u 170 tramvaja u Zagrebu. No ne i u ovom u kojem je pronađen muškarac jer je riječ o starijem modelu. To bi moglo otežati istragu. 

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar Igy_ZG
Igy_ZG
21:45 19.09.2021.

Zašto uopće postoji ijedan tramvaj bez videonadzora?

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
00:40 20.09.2021.

Plenkovićeva milicija je u stanju locirati i uhititi čovjeka koji je nekoga telefonom nazvao Njonjom u roku 24 sata, kada nekoga zakolju u tramvaju u sred glavnog grada, nemaju pojma o ničemu, čudesno....

TV
Tvrdjava
22:58 19.09.2021.

Policija se mora bavit ovim slucajem ne zbog pokojnika bezkunika nego zbog ubojice koji slobodno hoda gradom I drzavom..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije