Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DETALJI NAPADA U LIPIKU

Otac izbodene žene: 'Bivšeg supruga je stalno prijavljivala policiji'

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/7
05.10.2021.
u 15:57

- Skrbništvo nad djecom ima ona, a on je imao pravo posjećivati djecu dva puta tjedno. Viđao ih je i više, kad god je htio - kaže otac ozlijeđene djevojke

Muškarac (34) koji je nožem ozlijedio bivšu suprugu pred očima maloljetne djece ne osjeća da je za nešto kriv, kazao je nakon napada otac ozlijeđene žene iz Lipika Veljko Skorupan

- On jednostavno ne osjeća da je on nešto kriv. On ne prihvaća - kazao je otac Veljko pa dodao da ga je njegova kćer stalno prijavljivala policiji zbog prijetnji da će joj odvesti djecu. 

- Skrbništvo nad djecom ima ona, a on je imao pravo posjećivati djecu dva puta tjedno. Viđao ih je i više, kad god je htio. Međutim, on je zauzet. Mora ići stalno na žurke, stalno joint u rukama... - tvrdi otac izbodene žene.

Podsjetimo, napad se dogodio u ponedjeljak oko 19 sati. U obiteljskoj kući pronađena je ženska osoba sa ozljedama od noža u predjelu trbuha. Vozilom hitne pomoći je prevezena u bolnicu Pakrac radi pružanja liječničke pomoći. 

- U ponedjeljak, 4. listopada 2021. iza 19 sati Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave požeško-slavonske zaprimio je dojavu da je u Lipiku u Školskoj ulici u stanu pronađena 33-godišnjakinja s ozljedama od oštrog predmeta i ona je prevezena u bolnicu u Pakracu radi pružanja liječničke pomoći. Vezano za navedeno uhićen je 34-godišnjak s područja Lipika i u tijeku je kriminalističko istraživanje i utvrđivanje svih oko okolnosti navedenog događaja - priopćila je policija ranije.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar babinjak1984
babinjak1984
16:06 05.10.2021.

Luđak + droga.Opasna kombinacija.Što rade socijalne službe??

Avatar TvojUjko
TvojUjko
16:02 05.10.2021.

On ne prihvavaca da je ista kriv! To je manga, frajer, macho tip... To zene vole, vole takve muskarce. Vole se hvaliti kako imaju decka koji je pustolov, voli motore... E kad shvate da taj nije za brak, onda svaki dan zavrse na VL

LI
liliZG
16:06 05.10.2021.

žurka.... e to već dugo nisam čula, nekih tridesetak godina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije