Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ime sretne dobitnice

Osvojite radionicu digitalnog marketinga ''Lady Boss'' u vrijednosti od 1.490 eura

Lady Boss
Shutterstock
20.03.2023.
u 12:03

Lady Boss Business Growth Intensive ima za cilj naučiti polaznike da izrade i implementiraju strategiju za društvene mreže, digitalno oglašavanje i prodaju kako bi osvojili kupce, ostvarili rast poslovanja i povećali prodaju.

Osvojite besplatnu radionicu digitalnog marketinga LADY BOSS u vrijednosti od 1.490€. Odgovorite na pitanje ''Koja je najvažnija stvar u poslovanju?'' i budite jedna od deset osoba koja će dobiti priliku razviti svoje poslovanje na jedinstvenom petotjednom tečaju.

Prva Lady Boss radionica digitalnog marketinga održavat će se od 27. 3. do 28. 4. u večernjim satima u organizaciji Pehar Marketinga u zagrebačkom Kaptol centru. U samo pet tjedana, polaznici će uz vodstvo stručnjakinje Dragane Pehar naučiti najbolje čuvane tajne digitalnog marketinga koje se već dugo primjenjuju u inozemstvu, a kod nas tek dolaze zahvaljujući ovoj radionici. Jedinstveni koncept Lady Boss kreiran je tako da svaki polaznik samostalno izradi i implementira pobjedničku strategiju za društvene mreže, kreira oglase kojima kupci neće moći odoljeti, te poveća prodaju pomoću lead magneta koji će privlačiti nove klijente mjesecima nakon završetka radionice.

Dragana Pehar, vlasnica Pehar Marketing agencije i voditeljica radionice potrošila je desetine tisuća eura na različite edukacije u inozemstvu, te je zahvaljujući tome i sama podigla svoje poslovanje od nule. Zna s kakvim se izazovima nose poduzetnici koji tek razvijaju poslovanje i spremna je podijeliti svoje znanje kako bi im pomogla.

-U radu s klijentima primijetila sam kako se mnogo poduzetnika bori ostvariti bolje rezultate u prodaji. Međutim, mnogima nedostaje jasno vodstvo i konkretna rješenja prilagođena njihovom biznisu. Stoga pozivam sve ambiciozne poduzetnike da mi se pridruže na radionici koja će im donijeti veću zaradu. Tu sam za vas - poručuje Dragana Pehar. Cilj ove radionice, u trajanju od pet tjedana, je staviti snažan naglasak na primjenu naučenog.

Polaznici će na licu mjesta, uz stručnu pomoć i vodstvo samostalno kreirati kompletnu digitalnu kampanju: marketinšku strategiju, prodajnu stranicu, oglašivačke kampanje na Googleu i Facebooku, kao i postaviti automatizirane procese koji će im dugoročno uštedjeti vrijeme i novac. S radionice će svaki polaznik izaći s gotovom i implementiranim, marketinškim sustavom za svoj biznis. Po tome je ova radionica na hrvatskom tržištu jedinstvena.

Polaznike očekuju i dodatni bonusi, a znanja i vještine koje će steći ostaju primjenjive godinama. Da bi se osigurala kvaliteta radionice, broj polaznika je ograničen na maksimalno deset. ​Svaki sudionik dobit će popust od 500 eura na radionicu, ako na mail: info@ladyboss.hr pošalje poruku "JA ČITAM VEČERNJI". Više informacija o radionici mogu saznati na ladyboss.hr.

Nagradni natječaj traje do 23. ožujka, a imena pobjednika objavit ćemo na portalu vecernji.hr.

Antonija Drozdek

Čestitamo!

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije