Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav sretnik

Osvojio 4,4 milijuna eura na lotu, a jedan zanimljivi potez mu je omogućio dobitak

loto
Pixabay/Ilustracija
09.09.2022.
u 09:50

Četiri igrača mogu se veseliti petici s dodatnim brojem

Sretni igrač lota iz Austrije u srijedu je osvojio jackpot u iznosu od 4,4 milijuna eura, točnije 4,350.917,00.

Dobitnu kombinaciju nije odabrao sam već je uspjehu pridonio i kompjuterski sistem. Naime, dobitna kombinacija bila je brza kombinacija koju je kompjuterski kreirao generator slučajnih brojeva. Prvi od pet pokušaja sretnom dobitniku iz istočne Štajerske donio je milijunsku zaradu, piše Fenix Magazin.

Četiri igrača mogu se veseliti petici s dodatnim brojem. Svaki od petero dobitnika dobio je po 39.000 eura. U Gornjoj Austriji putem igre Quicktipp osvojene su dvije nagrade, jedna putem normalnog loto listića u Štajerskoj i jedna putem stranice za igre win2day.at.

Na LottoPlusu nije bilo šestice, što je pak omogućilo da dobitnici petice budu zadovoljni. Jer dobitni iznos za šestero podijelili su između sebe, pa je tako 81 sudionik igre osvojio svaki više od 5500 eura. LottoPlus šestica sljedećeg kola iznosi oko 150.000 eura.

Video: Zaključao se u stan i prijetio samostrelom: Otišao nakon 25 sati čim je dobio hranu iz McDonald'sa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije