Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika Britanija

Osvetila se nevjernom dečku prodajući njegov "ponos i sreću"

Facebook
Foto: Borna Filic/PIXSELL
19.01.2019.
u 17:50

Britanka je oglas objavila na društvenoj mreži Facebook gdje je svima objasnila svoju životnu situaciju.

Jedna britanka osvetila se dečku s kojim je u vezi bila 4 godine na najbolniji mogući način. Majka djeteta, a ubuduće čini se samohrana majka, prodala je partnerov Xbox za ni manje ni više nego 3 funte iliti 25 kuna.

Dvadesečetverogodišnja Georgia Jackson objavila je na Facebooku humorističan oglas o prodaji Xboxa njezinog sada već bivšeg partnera uz napomenu da se radi o najvećemu "ponosu i sreći" čovjeka koji je "stavio penis u drugu djevojku". Uz Xbox dala je i 40-ak funti vrijedne slušalice, a sve to kako bi si priuštila novi kuhinjski nož jer se "njezin drugi nož nalazi u gumi njegova automobila.". Cijelu objavu na društvenoj mreži zaključila je sa smajlićem.

Lukava Georgia napravila je oglas nakon što je saznala za navodne optužbe o njegovoj nevjeri od prije 3 godine i onoj prošle godine dok je bila trudna.

Ovakav ples oca i kćeri nemate priliku vidjeti često: Tata ti je legenda!

 

 

 

 

Komentara 2

RO
ronyday
15:16 20.01.2019.

Teško će ona priznati kome je dala svoju minđu, a on i da zna teško će to iznjeti zbog muškog ponosa.

IL
ilijan
20:11 19.01.2019.

Osveti mi se tako pohebi se sa njegovim najboljim prikateljom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije