Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tučnjava u slavonskom brodu

Osumnjičenog mladića majka dočekala pred sudom: Izloženi smo strašnim prijetnjama. Istina će izaći na vidjelo

uhićeni vojnik
Foto: Plusportal
1/6
26.12.2022.
u 14:21

Na ulasku u Sud, sugerirala mu je neka ništa ne govori

Sudac istrage odredio je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela 24-godišnjem mladiću kojeg policija sumnjiči da je kao sudionik tučnjave u subotu u centru Slavonskog Broda nanio teške tjelesne ozljede 21-godišnjaku, prerušenom u Djeda Mraza.

Kako piše Plusportal osumnjičenog je ispred zgrade Suda dočekala majka, zamolivši policajce u pratnji neka dopuste da ga "barem poljubi".

Na ulasku u Sud, sugerirala mu je neka ništa ne govori. - Izloženi smo strašnim prijetnjama. Ne živimo tri dana. Istina će izaći na vidjelo, sada ne želim ništa govoriti - kazala je majka za Plusportal. Pred Sudom se kasnije pojavio i otac napadnutog mladića dobacivši iz automobila jednom od okupljenih novinara da će mu kasnije dati izjavu.


Komentara 54

BU
Bukva2
15:04 26.12.2022.

Tako udarati čovjeka dok je na podu i još u polusvjesnom stanju. Ma fuj. Sram te bilo, ali problem je što nemaš srama. Evo iz ove situacije se jasno može vidjeti kakav je ovaj nasilnik karakter, ma to je nula, jedna obična nula od čovjeka. Ma to nije čovjek. Ovo je pokušaj ubojstva. Točka. Saznat će se i tvoje ime, svih koji su sudjelovali u ovoj sramoti. O da, saznat će se.

BE
Berri
15:12 26.12.2022.

Policija ima neispravnu odoru, ne nose kape s hrvatskim grbom, jakna nezakopčana, , osumnjičeniku nisu propisno stavljene lisice na leđa, nije primijenjen propisan zahvat kod privođenja i još se dopušta kontakt s obitelji počinitelja. Što ako je majka sinu kod zagrljaja dala neki bodež, neku nedozvoljenu stvar ili tvar? Postoje pravila službe, postoji školski i profesionalni način obavljanja službe, sve ostalo je teška improvizacija koja umanjuje ugled službe. Majka mu je teoretski u ovom kontaktu mogla dati ručnu bombu!!!

PV
prcko.vita
15:58 26.12.2022.

Samo ga poslati u Ukrajinu na front neka golim rukama brani Nato i Europu od Rusa, tamo trebaju takve hrabre.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije