Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubijen odvjetnik
Povratak na članak

Osumnjičeni za ubojstvo pobjegao s Odjela za duševne bolesti

Bio je to najpošteniji čovjek u ovoj državi! Sigurno nije upleten u neki kriminal. Uvjerena sam da je stradao zbog svog poštenja, priča jedna od njegovih klijentica Nada Landeka

Komentari 26

ST
stefica50
16:06 05.01.2013.

Neznam sto reci na ovu strahotu,moram samo dodati da cesto odvjetnici odugovlace s parnicom kako bi izvukli povecu sumu novca od klinta,ponekad im se to osveti,mozda nisam u pravu ,ali i u tome ima istine.

VL
DU
Deleted user
13:09 06.01.2013.

Obitelji pokojnika najiskrenija sućut,bio je pošten čovjek.Viječna mu hvala

VL
OB
-obrisani-
14:10 05.01.2013.

kao najposteniji,a ovaj ga priklao. tolko o tome.

VL
CA
car099
14:43 05.01.2013.

kakvi su tek drugi odvjetnici kad je ovaj "najpošteniji u državi" čovjeku uništio život

VL
IB
iva.begovic
14:50 05.01.2013.

Ne znam ništa o ubijenom ali dobro znam Osijek i znam da naselje Sjenjak, u kojem piše da je stanovao, ni u kom slučaju nije elitno, štoviše - za nižu srednju klasu, procijenila bih. To mi govori da se nije obogatio i da će prije biti da je bio pošten nego da nije.

VL
BA
baniček
14:52 05.01.2013.

ne valjaju svečenici, odvjetnici, nastavnici , sutci, političari, liječnici....vama očito nitko ne valja osim vas samih.

VL
AN
ankicascreiber
15:29 05.01.2013.

zao mi je covjeka, nije on kriv vec odvjetnicka komora i sabor koji je izglasoao sulude zakone. Danas su ljudima su javni biljeznici i odvjetnici odvratni, kao i hrvatsko sramosude koje nas sramoti svuda po svijetu.

VL
JB
Juda ben Tudum
16:24 05.01.2013.

'Bio je to najpošteniji čovjek u ovoj državi! Sigurno nije upleten u neki kriminal. Uvjerena sam da je stradao zbog svog poštenja, priča jedna...' ovo covjeka podsjeti na alanfordovsku - o njegovom postenju i policija zna

VL
OG
Oluja-Gotovina
17:29 05.01.2013.

Noge su mi se odsjekle sad kad sam ovo čuo. Je li ovo ono što smo slušali, da će se "Hrvatska zacrveniti"? Meni je odavno poznato tko je Lujo Medvidović. To je čovjek koji je u prvom zborniku HKV-a oo temi "udruženi zločinački pothvat - što je to?", napisao jedan pledoaje u obranu naših generala u Haagu. Bilo je to 9. lipnja 2006. godine, dakle u vrijeme kad je to bilo medijski nepoželjno, i kad su samo najhrabriji istupali u javnosti u obranu naših generala. Ne bih se čudio da je ovaj koji je "pobjegao" s psihijatrije" zapravo pušten, i nahuškan na metu. On bi sad i da da iskaz, bio proglašen nevjerodostojnim jer je ljut. Pitam se: jesu li se ovo crveni kmeri i fizički počeli obračunavati s nama? I nemoj mi slučajno brisati komentar, jer ovdje ćemo inzistirati da se ovo jreši do samog kraja, mi nećemo dopustiti da ova istraga stane na pola puta, kao uvijek kad su žrtve naši ljudi...

VL
ME
meedonn2
18:41 05.01.2013.

To je strašno što se dogodilo poznatom osječkom odvjetniku.Tko god ga je poznavao, o njemu može samo reći da je bio dobrica, no malčice i čudan, to najbolje znaju prodavačice iz kvarta kojima je satima recitirao pjesmice.Osim toga, tko može tvditi da netko od njegovih prijatelja i rodbine nijenije njegovo znanje i dobrotu usmjerio u pogrešnom pravcu te time nekoga i oštetio, vjerojatno ovaj manijak s tim nema baš veze,ali svatko od nas ima dva obraza,tako je imao i gospodin Lujo. Nije ni on bio samo anđeo,bio je on i vražičak,kao i svaki čovjek na ovom svijetu.. Laka mu bila hrvatska gruda,obitelji iskrena sućut.

VL
DU
Deleted user
18:53 05.01.2013.

Okrivjeni ce valda progovoriti> Nema veceg kriminala nego oduzeti zivot ljudskoj osobi

VL
Avatar germanicus I
germanicus I
18:54 05.01.2013.

Ne mogu reći o čemu se u ovom slučaju konkretno radi ali i ja sam imao sa svojim odvjetnikom baš u slučaju naknade štete od Euroherca vrlo neugodno iskustvo tako što sam ustanovio da ,,moj,, odvjetnik radi i za druguu stranu!Nažalost to je stric od mog dobrog poznanika inače bi buio dobio par poučnih po uhu!Znam kako rade odvjetnici u Njemačkoj i decidirano tvrdim da ovo što trči po Hrvatskoj i sebe naziva odvjetnicima nema blage veze sa realnošću!To je mahom krimogena bagra spremna za novac na sve!

VL
SJ
Sve je uzalud
18:57 05.01.2013.

Sprega sudaca i odvjetnika te javnih bilježnika je na nivou mafije. Zapravo to je posao. Možeš sve u sudstvu kupiti ako imaš novaca. Ovaj slučaj na žalost je eklatantan primjer kako se nekoma pogoduje a neke kažnjava. Kežnjenici uzvrtačaju udarac to im je jedino ostalo. Možete misliti kako ovaj odvjetnik zajedno sa sucem pri ovom predmetu u dosluku sa osiguravajaćim društvom igraju poštenu igru prema klijentu. Ovo je Hrvatska.

VL
ME
meedonn2
19:14 05.01.2013.

Ma,čovjek je stradao,otišao tragično sa ovog svijeta, o pokojnicima sve najljepše.Bio je osječki odvjetnik. U svojih desetak godina dugom iskustvu sa osječkim odvjetnicima mogu samo reći da niti od jednog nikad nisam dobio račun, ali mi poradi toga nisu umanjilii visinu svoje nagrade.Zubari naprimjer, ako ne izdaju račun, umanje vam cijenu svoje usluge za 25%. Javna tajna je kako su odvjetnici i suci u sprezi,pa pobogu oni su kolege iz studenskih dana, prijatelji,poslovni partneri itd. Nema tu profesionalne etike, oni su veliki vjernici,jedino vjeruju u boginju pohlepe.

VL
GO
google385
21:28 05.01.2013.

koliko poznam situaciju i preko svojih veza mnogi odvjetnici iz hrvatske ne samo da varaju svoje klijente nego varaju i drzavu za porez i imaju bankovne racune u stranim zemljama ali je drzava nesposobna da im stane na kraj

VL
AN
anamariya
22:06 05.01.2013.

Bili su ljubavnici....Jednostavno rečeno....

VL
OB
-obrisani-
06:01 06.01.2013.

Ubijen Lujo Medvidović, jedan od najvećih boraca protiv sramnih optužnice za UZP (Udruženi Zločinački Puduhvat) protiv hrvatske države i hrvatskog naroda u cjelini! Ovo je jedan od naručenih naćina kako se "rješava" od uspješnih boraca protiv korupcije, kriminala i antiHrvatskogg crvenila! (SLS!) Samo LUSTRACIJA spašava!

VL
EX
excell
08:45 06.01.2013.

odvjetnike, suce i lopove veže jedno te isto ...krađa...samo što su odvjetnici i suci diplomirani lopovi

VL
BA
baš
09:37 06.01.2013.

Ti u Vinkovcima na "duševnom odjelu" su poznati kao oni koji sve puštaju i dopuštaju sve. Ne zadržavaju pacijente, ne trude se oko njih odnosno ne obraćaju poozornost na opasnosti. I inače je problem u državi s duševnjacima. To je kao rulet. Puštaju ih, poklanjaju im povjerenje, a oni koga mlatnu, mlatnu. Eto, to je slika našega zdravstva.

VL
BA
baš
09:39 06.01.2013.

google385-daj nemoj, pa "država" to podržava, čini takve zakone, aktivnosti, ne čini i što sve ne da bi ih imala za sebe kada joj bude potrebno. Ali to čini "država" koja se sastoji od političke elite, a ne država u smislu naroda što i jeste.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.