Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVNOST ZGROŽENA
Povratak na članak

Osumnjičeni za mučenje psa na Facebooku se hvali nacističkim pozdravom

Nitko nije povjerovao da je pas sam skočio s balkona...

Komentari 18

Avatar debela koli
debela koli
12:34 06.07.2017.

Svi zajedno sa fotografije imaju 16 zuba.

VL
DU
Deleted user
13:03 06.07.2017.

Po ovom napisanom ispada da su pripadnici navijačkog miljea nešto između kanibala i izvanzemaljaca.

VL
PR
predragiskra62
19:46 06.07.2017.

sve uskladeno

VL
PE
pepomacan
12:40 06.07.2017.

Sramota na što je ovaj Večernji spao, to je strašno!! Donosi nekakvu neprovjerenu priču o "bacanju" psa s nebodera, ali nije to glavni razlog ovog članka, nego da je to "učinio" netko tko je navodni fašist-pozdravlja "fašističkim" pozdravom! Treba biti uvijek budan, čuvati "antifašističke vrijednosti", "kao zjenicu svoga oka"!!

VL
DO
domxerex
14:02 14.07.2017.

1. Jeste dugnuta desna ruka ali nije ispružen dlan. Ispružena su dva prsta u znaku slova V. Ako je to nacistički pozdrav onda i engleski premijer Winston Churchill iz 2.sv.rata pozdravlja nacistički. 2. Ako je netko socijalo kreten niju nužno odmah nacista. Vrijedi i obrat. Iako to ljevičari malo teže shvaćaju 3. Uvijek sam za osudu bilo kakvog totalitarizma. I fašizma i komunizma iz jednostavnog razloga jer su protiv čovjeka i u previ paln guraju ideologiju koja kaže "ili si s nama ili si protiv nas". Pogledajte naše ljevičare kako se ponašaju baš u skladu s tom fašističkom (Duče je to prvi izjavio) parolom. To je dokaz da su totalitaristi.

VL
Avatar Niškorist
Niškorist
12:26 07.07.2017.

Trebao bi on skoćit ?

VL
Avatar niwrad
niwrad
12:45 06.07.2017.

To je ništa doli obična provokacija mladih kojima je dosta da se na dnevnoj bazi mediji, političari i drugi javni djelatnici bave zvučnim signalima u obliku pozdrava za Dom spremni, plašenjem fašizmom, osušenom travom na Poljudu, verbalnim deliktima i drugim događajima koji nisu niti jednom građaninu RH ograničili, oduzeli ili narušili niti pravo na život, niti pravo na slobodu, niti pravo na imovinu, niti pravo na tjelesno i duševno zdravlje... S druge strane štetni postupci političkih elita iz EU, kao što su primjerice, nekontrolirana masovna migracija, koja direktno i indirektno ugrožava sva gore navedena prava građana EU, su potpuno ignorirani od strane medija i drugih struktura moći, pa nije niti čudno da mladi provociraju na taj način. I sad ćete te mlade razapeti kao najveće zločince iako njihovo postupanje neće ostaviti nikakve posljedice na život građana, a postupke političkih elita zbog kojih nevini građani diljem EU ostaju bez glava, ćete tretirati kao arhetip humanizma.

VL
Avatar megatronman
megatronman
12:18 06.07.2017.

Hajde hapsite sve ove sa fotografije. Ljude hapsite i zbog manjih stvari objavljenih na društvenim mrežama.

VL
Avatar Papatest
Papatest
21:41 06.07.2017.

Nacizam je u trendu kod nas,bravo dečki samo naprijed vi ste rezultat školstva i revizionizma hdza i klero fašista,Košić će vam poljubiti ruke kako ih je ljubio i Dariju Kordiću

VL
ME
Menjik
19:25 06.07.2017.

Kad se radi o zivotinji, odmah objavljaju puna imena sa slikama, a kad je u pitanju ubojstvo ljudskog bica, onda su slike cenzurirane, inicijali namjesto imena, sve da se zastiti identitet ubojice. Zivotinje su vaznije od covjeka. Ludog li svijeta!

VL
DU
Deleted user
12:48 06.07.2017.

"pripadnik navijačkog miljea" Zatisje od prvenstva i kvazi nereda na sportskim natjecanjima pa morate malo njatke o navijacima!svako ko ima sal,Hrv zastavu ili nedaj boze bio na nekoj tekmi je hooligan i navijac! P.S Danas vam je Europska Liga paa popratite malo nerede u Europi! p.p.sImam dojavu da su od Levskog navijaci spremi u velikom broju poharat Makedoniju a za koj tjedan zapalit stadion od Dugopolja... ahhahaha

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.