Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad na vaterpoliste

Osuđuju vijećnika splitskog kotara: Takva osoba ne zaslužuje obnašanje funkcije

Napad u Splitu
Foto: Snimio čitatelj
11.02.2019.
u 10:46

Vijeće GK Grad smatra da osoba s takvim stavovima, spremna to i objaviti na društvenoj mreži, u najblažem slučaju, ne zavrjeđuje obnašanje javne funkcije koja mu je povjerena

Nakon što je vijećnik splitskog gradskog kotara Grad Marin Krpetić preko Facebooka pozdravio napad na vaterpoliste Crvene Zvezde, oglasio se i predsjednik GK Grad.

– Odmah je u nedjelju sazvana hitna sjednica Vijeća na kojoj je šest od ukupno sedam vijećnika izrazilo zgražanje nad stavom Marina Krpetića koji im je putem društvenih mreža potvrdio da stoji iza svakog slova kojeg je napisao. U nevjerici da među njima sjedi vijećnik s takvim stavovima, oštro su osudili ne samo gnjusni napad, već i riječi podrške vijećnika s kojim su do sada uvijek donosili jednoglasne odluke. Ovaj put su odlučili oštro i javno suprotstaviti se njegovom stavu koji ni na koji način ne odražava njihove svjetonazore te ne dozvoliti da se neodgovorna i skandalozna izjava njihovog dojučerašnjeg kolege dovede u bilo kakvu vezu s njihovim predanim radom i postignutim rezultatima – priopćio je predsjednik Vijeća GK Grad Žarko Matijević.

– Vijeće GK Grad smatra da osoba s takvim stavovima, spremna to i objaviti na društvenoj mreži, u najblažem slučaju, ne zavrjeđuje obnašanje javne funkcije koja mu je povjerena – dodao je.

Foto: Dalmatinski portal

Podsjetimo, Marin Krpetić je podržao huligane koji su pretukli srpske sportaše.

– Bravo ekipa! Plaćam piće svima! Promaklo nam je, al lipo je vidit da čuvate grad! Get za Pujanke! Volimo vas! – napisao je on, prenosi Dalmacija danas.

 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Django
Django
11:42 11.02.2019.

Tja, ali kad Stazić na svom profilu napiše kako u Bleiburgu “posao nije obavljen do kraja”, onda se splitski čuvari moralnih vrijednosti baš i ne uzbuđuju previše, ne traže izbacivanje dotičnoga iz Sabora. To se zove dvoličnost. Moramo se kao društvo dogovoriti, postoji li verbalni delikt ili ne. I ako postoji, vrijedi li jednako za svakoga ili ne.

Avatar rubinet
rubinet
18:40 11.02.2019.

Prevelika se prašina digla oko sitnice.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
13:33 11.02.2019.

Taj sigurno rata nije vidio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije