Breaking
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Osuđuju vijećnika splitskog kotara: Takva osoba ne zaslužuje obnašanje funkcije

Vijeće GK Grad smatra da osoba s takvim stavovima, spremna to i objaviti na društvenoj mreži, u najblažem slučaju, ne zavrjeđuje obnašanje javne funkcije koja mu je povjerena
11. veljače 2019. u 10:46 9 komentara 1041 prikaza
Napad u Splitu
Foto: Snimio čitatelj

Nakon što je vijećnik splitskog gradskog kotara Grad Marin Krpetić preko Facebooka pozdravio napad na vaterpoliste Crvene Zvezde, oglasio se i predsjednik GK Grad.

Napali igrače Crvene zvezde HULIGANI Na splitskoj rivi napadnuti vaterpolisti Crvene zvezde, spas tražili i skokom u more

– Odmah je u nedjelju sazvana hitna sjednica Vijeća na kojoj je šest od ukupno sedam vijećnika izrazilo zgražanje nad stavom Marina Krpetića koji im je putem društvenih mreža potvrdio da stoji iza svakog slova kojeg je napisao. U nevjerici da među njima sjedi vijećnik s takvim stavovima, oštro su osudili ne samo gnjusni napad, već i riječi podrške vijećnika s kojim su do sada uvijek donosili jednoglasne odluke. Ovaj put su odlučili oštro i javno suprotstaviti se njegovom stavu koji ni na koji način ne odražava njihove svjetonazore te ne dozvoliti da se neodgovorna i skandalozna izjava njihovog dojučerašnjeg kolege dovede u bilo kakvu vezu s njihovim predanim radom i postignutim rezultatima – priopćio je predsjednik Vijeća GK Grad Žarko Matijević.

– Vijeće GK Grad smatra da osoba s takvim stavovima, spremna to i objaviti na društvenoj mreži, u najblažem slučaju, ne zavrjeđuje obnašanje javne funkcije koja mu je povjerena – dodao je.

Napali igrače Crvene zvezde | Autor : Dalmatinski portal Foto: Dalmatinski portal

navijači HULIGANI NA RIVI Reakcije na napad srpskih vaterpolista: 'Ovo je sramota!'. Huliganstvo osudila i predsjednica

Podsjetimo, Marin Krpetić je podržao huligane koji su pretukli srpske sportaše.

– Bravo ekipa! Plaćam piće svima! Promaklo nam je, al lipo je vidit da čuvate grad! Get za Pujanke! Volimo vas! – napisao je on, prenosi Dalmacija danas.

 

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
 • Avatar Django
  Django:

  Tja, ali kad Stazić na svom profilu napiše kako u Bleiburgu “posao nije obavljen do kraja”, onda se splitski čuvari moralnih vrijednosti baš i ne uzbuđuju previše, ne traže izbacivanje dotičnoga iz Sabora. To se zove dvoličnost. Moramo se kao ... prikaži još! društvo dogovoriti, postoji li verbalni delikt ili ne. I ako postoji, vrijedi li jednako za svakoga ili ne.

 • Avatar rubinet
  rubinet:

  Prevelika se prašina digla oko sitnice.

 • Avatar Ante-Portas
  Ante-Portas:

  Taj sigurno rata nije vidio.