Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad na vaterpoliste
Povratak na članak

Osuđuju vijećnika splitskog kotara: Takva osoba ne zaslužuje obnašanje funkcije

Vijeće GK Grad smatra da osoba s takvim stavovima, spremna to i objaviti na društvenoj mreži, u najblažem slučaju, ne zavrjeđuje obnašanje javne funkcije koja mu je povjerena

Komentari 9

Avatar Django
Django
11:42 11.02.2019.

Tja, ali kad Stazić na svom profilu napiše kako u Bleiburgu “posao nije obavljen do kraja”, onda se splitski čuvari moralnih vrijednosti baš i ne uzbuđuju previše, ne traže izbacivanje dotičnoga iz Sabora. To se zove dvoličnost. Moramo se kao društvo dogovoriti, postoji li verbalni delikt ili ne. I ako postoji, vrijedi li jednako za svakoga ili ne.

VL
Avatar rubinet
rubinet
18:40 11.02.2019.

Prevelika se prašina digla oko sitnice.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
13:33 11.02.2019.

Taj sigurno rata nije vidio.

VL
NM
nemirno more
11:32 11.02.2019.

budala i krivih drva nece nikada nestati...zivimo u 2019.godini...

VL
BA
batva
11:29 11.02.2019.

Vječniku treba netko reći da je rat završio i da smo mi pobjedili kako bi prestao naganjati ljude.Ovaj istup na društvenoj mreži samo nam dokazuje kakvi lažni domoljubi vode naše gradove a poglaviti Split.I zato je osuda ostatka vječnika zaa svaku pohvalu.Kada će pojedinci svatiti da je rat prošao i da je došlo vrijeme mira a to znači sportska natjecanja i turistički dolasci dojučarašnjih neprijatelja.Kako bi se Spličani osječali da im usred Beograda netko prije utakmice prebije igrače Hajduka a oni su nosili samo znakovlje svog kluba.Samo primitivizam i lažno domoljublje dovodi do ovakvih sramotnih i ružnih djela.

VL
NI
nisamguzonjinsin
10:56 11.02.2019.

Hasin sljedbenik sa HOS-ovom kapom debelo iza prvih linija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.