Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAVIO I KLJUČEVE

Kakva neodgovornost: U tunelu Mala Kapela ostavio pokvareno vozilo i otišao dalje!

Foto: Večernji list
1/4
09.10.2019.
u 13:44

Vozač je izašao iz vozila, zaustavio nadolazeće vozilo te je s njim napustio svoje vozilo i otišao.

Na autocesti A1, u tunelu Mala Kapela (smjer Split) vozilo je bilo u kvaru, a vozač ga je zaustavio na voznoj traci oko 12 sati.

Izašao je iz vozila, zaustavio nadolazeće vozilo te je s njim napustio svoje vozilo i otišao. U vozilu su ostali ključevi. Neodgovorni vozač ostavio je vozilo 200 metara od ulaza u tunel.

Vozilo je potom uklonjeno iz tunela od strane vučne službe. Vozač se u međuvremenu vratio pješke dionicom autoceste te ga je ophodarska služba zaustavila i zbrinula u svojem vozilu. Policija je u dolasku.

Komentara 20

DU
Deleted user
12:56 09.10.2019.

Jel ga trebao izgurati van? Jedini je problem je li napravio sve da sprijeci eventualnu nesrecu, javio ophodnji ili slicno. A nadzor je nadam se odmah zabranio promet u tom traku. Ako prate kamere.

Avatar Django
Django
13:36 09.10.2019.

Pravila o ponašanju u prometu kažu da se sigurnosni trokut postavlja na kolnik iza zaustavljenog vozila, u okomitom položaju i na dovoljnoj udaljenosti koja na cesti izvan naselja ne može biti manja od 100 m, tako da vozači vozila koja nailaze iz smjera na kojem je znak postavljen mogu pravodobno uočiti i sigurno obići zaustavljeno vozilo. Dakle, samo treba provjeriti je li vozač primjereno označio vozilo koje nije sposobno za vožnju. Ako jest, nije učinio nikakav prekršaj.

DU
Deleted user
12:39 09.10.2019.

Molim objasnjenje za rijec "nadolazece" vozili. Vozila ne nadolaze, vozila dolaze, nailaze, prolaze i odlaze. Hvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije