Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sud odlučio
Povratak na članak

Osnivač WikiLeaksa Julian Assange bit će izručen Švedskoj

Assange ima pravo na žalbu i zbog toga bi se cijeli postupak mogao odužiti do ljeta

Komentari 25

OB
-obrisani-
12:39 24.02.2011.

Ajde Englezi, recite ne Amerima....a haaa

VL
OB
-obrisani-
12:46 24.02.2011.

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOO juda ce biti izrucennnnnnnnnnnnnn

VL
PR
Protivcenzure
12:54 24.02.2011.

nije odao niti jednu tajnu niti kompromitirao sigurnost nikoga. samo je pokazao kakvi su stvarno diplomati, naštetio je njima i zaslužili su. sada mu namještaju.

VL
PO
poirot
13:00 24.02.2011.

Izručuju ga zbog zločina nekorišćenja kondoma sa dvema prostitutkama. Ugrozio im je radnu perspektivu i zdravstvenu sigurnost. Engleska i Švedska mu dođu veći usa guzodavci od ove balkanske boranije.

VL
OB
-obrisani-
13:29 24.02.2011.

eh da je bio malo strpljiv pa da je koristio kraljevske kondome koji se ne cepaju tako lako ovo je trebao da koristi : Lezite i mislite na Englesku! Stigli Willy i Kate kondomi Pakiranje od tri kondoma stoji 55 funta Kraljevski kondomi Euforija oko kraljevskog vjenčanja posve je obuzela Veliku Britaniju, a u široj okolici Londona agencije su unaprijed pokupovale svaki slobodan krevet pa se naveliko prodaju aranžmani koji će znatiželjne romantičare povesti na vjenčanje stoljeća. London su već preplavili suveniri s likovima princa Williama i Kate Middletone, a u poplavi šarenila najnoviji su – kraljevski kondomi. Tvrtka Crown Jewels Condoms predstavila je dizajnerske kondome – posebno prigodno pakiranje kondoma – s fotografijama Williama i Kate. Njihove fotografije nisu otisnute na samom prezervativu – što bi ipak bilo malo previše i za domoljubne Engleze – nego na kutijici. U purpurnoljubičastozlatnom (kraljevskim bojama!) pakiranju s fotografijom mladenaca nalaze se kondomi, ali i poruka vrlo domoljubnog sadržaja: Lezite i mislite na Englesku! U romantično-kičastoj kutijici popratni je tekst u kojem stoji kako je “vođenje ljubavi nezaboravan događaj, baš kao i kraljevsko vjenčanje”.

VL
OB
-obrisani-
13:47 24.02.2011.

U Svedskoj ima novo zanimalnje. Sakupljac sudskih dolaza (Iscepanih kondoma) Traze suski vestaci koji pred sudijom pokazati kako je doslo do cepanje kondoma

VL
PA
padelica
14:04 24.02.2011.

Protiv Assangea do sada nije podignuta nikakva optužnica. Ako dođe u Švedsku bit će suđen u tajnosti. Zakoni te zemlje nalažu da se suđenja zbog silovanja odvijaju iza zatvorenih vrata, a presudu donosi sudac, bez porote. Švedska je otvoreno servis SAD-a, isto kao i Hrvatska, samo što smo mi falabogu beznačajni u usporedbi sa Švedima. U slučaju izručenja u SAD za njega bi mogli tražiti smrtnu kaznu. Ja ne bih vjerovala Amerikancima. To je država koja upravo počinje pucati po šavovima, to ne preza ni od čega.

VL
ZD
Zdravek
14:04 24.02.2011.

jos mi nije jasno kak svedjani priznaju da je silovanje ako se neko nakon sexa predomisli? znaci, prije su za, za vrijeme su za, ali nakon su protiv? pretpostavljam da ako se dokaze da su svrsile da je to oslobadjajuca presuda? ili je to svedjanima samo smanjenje kazne?

VL
OB
-obrisani-
14:17 24.02.2011.

+ - 24.02.2011. u 14:04h padelica je napisao/la: Protiv Assangea do sada nije podignuta nikakva optužnica. Ako dođe u Švedsku bit će suđen u tajnosti. Zakoni te zemlje nalažu da se suđenja zbog silovanja odvijaju iza zatvorenih vrata, a presudu donosi sudac, bez porote. Švedska je otvoreno servis SAD-a, isto kao i Hrvatska, samo što smo mi falabogu beznačajni u usporedbi sa Švedima. U slučaju izručenja u SAD za njega bi mogli tražiti smrtnu kaznu. Ja ne bih vjerovala Amerikancima. To je država koja upravo počinje pucati po šavovima, to ne preza ni od čega. -------------- Zar si mislila da ce vam Ameri tek tako doneti \"slobodu\" Sada ce to da debelo da platite. . Zasto se vasi bore u Afganistanu. Za cije interese

VL
UK
Ugo Kajvez
14:26 24.02.2011.

Kao nema kod njih montiranih procesa jel ? ............. i to pazite .... ŠVEDSKA!!!!\" ....... toliko o skandinavskoj demokraciji .............

VL
OB
-obrisani-
14:45 24.02.2011.

+ - 24.02.2011. u 14:26h Ugo Kajvez je napisao/la: Kao nema kod njih montiranih procesa jel ? ............. i to pazite .... ŠVEDSKA!!!!\" ....... toliko o skandinavskoj demokraciji .. ..................... Oni si \"demokratska\" drzava . Iscepani kondom iz kante za smece sluzi kao dokaz da je bilo silovanje. Sta je sledece?........ Prazna baterija iz vibratora???.

VL
MM
Mladen Miletić
15:17 24.02.2011.

Sud u Londonu odlučio je danas da se osnivača WikiLeaksa Juliana Assangea izruči Švedskoj . To su svi znali da su ENglezi zna se jedino što nemoraju divlje da poštuju to su neke balkanske države a sve ostalo je jasno.. Malo se igrati kao mi slobodno odlučujemo dok nas Amerika ne upozori kako da odradimo posao a da se pravimo kako smo Englezi i sami odlučujemo i smijemo !

VL
OB
-obrisani-
15:31 24.02.2011.

24.02.2011. u 14:26h Ugo Kajvez je napisao/la: Kao nema kod njih montiranih procesa jel ? ............. i to pazite .... ŠVEDSKA!!!!\" ....... toliko o skandinavskoj demokraciji ............. --------------------------- Nije montirano. Tužiteljica radikalna feministkinja, kolege neće da joj kontriraju. Ostaje jojj da uvjeri 3 suca u svoje gluposti. Ipak ona ne sudi, na svu sreću.

VL
OB
-obrisani-
15:58 24.02.2011.

+ - 24.02.2011. u 15:31h Kosovo_je_srce_Albanije je napisao/la: 24.02.2011. u 14:26h Ugo Kajvez je napisao/la: Kao nema kod njih montiranih procesa jel ? ............. i to pazite .... ŠVEDSKA!!!!\" ....... toliko o skandinavskoj demokraciji ............. --------------------------- Nije montirano. Tužiteljica radikalnaa feministkinja, kolege neće da joj kontriraju. Ostaje joj da uvjeri 3 suca u svoje gluposti. Ipak ona ne sudi, na svu sreću. ........... Sta je sledece ? Da te feministkinje tuze proizvodjaca vibratora. kada se pokvare u nezgodno vreme. Ili proizvodjaca baterija kada da se prebrzo isprazne baterije.. Jer posle ovog \"silovanja\" nece ni jedan muskarac, da ne bi bio proglasen za silovanje. Moze da se desi da tuze udrugu za zastitu zivotnja, jer ce irvasi pobeci kad ih vide.

VL
OB
-obrisani-
16:28 24.02.2011.

Sta je sledece ? Da te feministkinje tuze proizvodjaca vibratora. kada se pokvare u nezgodno vreme. Ili proizvodjaca baterija kada da se prebrzo isprazne baterije.. Jer posle ovog \"silovanja\" nece ni jedan muskarac, da ne bi bio proglasen za silovanje.. Moze da se desi da tuze udrugu za zastitu zivotnja, jer ce irvasi pobeci kad ih vide. -------------------------- Ne znam. Ovakve kao ova tužiteljica su nesvjesno i nenamjerno shebale stvar svim Šveđankama. One ti vole malo popiti, pa se pretvarati da su puno popile. Jer se onda povale s kim stignu poslije diskoteke, pa sutra kad piju kavu sa prijateljicama ne moraju ništa objašnjavati. Prešutni dogovor između njih je da je bila \"toliko pijana da se ne sjeća ničega\". I onda su uveli zakon da cura mora biti dobro svjesna, inače se može tretirati kao silovanje ako je puno popila. I sad ga hebi, moraju manje glumiti da su pijane, ako se hoće pohebati. : )

VL
EU
Euler2
18:18 24.02.2011.

mister je napisao .... Malo se igrati kao mi slobodno odlučujemo dok nas Amerika ne upozori kako da odradimo posao a da se pravimo kako smo Englezi i sami odlučujemo i smijemo ! ................................. i onda stoka sitnog zuba vjerujee u Holywood ..ako ode ovaj ili onaj s vlasti ili ako dodje ova ili ona stranka sve ce biti bolje.....

VL
OB
-obrisani-
18:47 24.02.2011.

\' Sad ce mu na Sudu premjeriti onu stvar i reci da hurton nije trebao navlaciti preko jaja, te okriviti ga za nestrucno obavljen posao.

VL
SP
Spomenik
19:46 24.02.2011.

Koji je glavni grad Svedske?....Sluzbeno i zemljopisno Stokholm....A u stvarnosti???...Tko upravlja Svedskom,to jest tko ima potpunu vlast i odlucuje o svakom vecem koraku kakop svedske unutarnje tako i vanjske politike?...\"Demokratski\" izabrana svedska vlada?....NE!...Na zalost svih zaslijepljenih \"demokrata\" !....Svedska demokracija je \"komercijalni iluminat\"!

VL
Avatar jele
jele
20:14 24.02.2011.

Assange je pametan čovjek.

VL
Avatar jele
jele
20:15 24.02.2011.

Sude mu jer je iznio istinu.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.