Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivica Vrkić

Osječki gradonačelnik u samoizolaciji: 'Bio sam u kontaktu sa zaraženim, nemam simptome'

Ivica Vrkić
Foto: Ilustracija/Davor Javorović/PIXSELL
1/3
21.06.2020.
u 12:37

Sam sam donio odluku da ne izlazim sedam dana iz stana jer će mi nakon sedam dana raditi bris, rekao je

Osječki gradonačelnik Ivica Vrkić nalazi se u samoizolaciji jer je prije pet dana bio u kontaktu sa zaraženim osječkim ugostiteljem.

- Sam sam donio odluku da ne izlazim sedam dana iz stana jer će mi nakon sedam dana raditi bris pa ću potom znati hoću li morati ostati u samoizolaciji ili idem raditi dalje i ići na vježbe u Bizovac. Bio sam u kontaktu sa zaraženim pa je red da postupim odgovorno, zato ću ostati sam u stanu. Nemam nikakve simptome, dobro se osjećam, rekao nam je gradonačelnik Vrkić svjestan kako mora paziti na svoje zdravlje jer je rizična skupina.

Vrkić se naime još uvijek oporavlja od lanjske operacije srca i blažeg moždanog udara kojeg je doživio, no čeka ga i kampanja, na listi HNS-a za četvrtu izbornu jedinicu upravo je on najveći politički kapitalac.

Ključne riječi

Komentara 9

NE
Neo001
13:01 21.06.2020.

Od tog virusa ima šanse da se izliječi ali od levog virusa nema šanse.

DO
Domumom
12:49 21.06.2020.

Svakako ideš u izolaciju poslije izbora. Možeš zajedno sa zamjenicom srednjeprstašicom i razdjeljnikom. Bar vas više ne moramo gledati.

BI
billynik
13:36 21.06.2020.

KOliko je tal listi promjenio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije