Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Našli mu oružje i drogu

Osječka policija uhitila mladića sa "škorpionom"

Prazna osječka Tvrđa u večernjim satima
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
20.09.2020.
u 15:17

Se sve odigravalo u Tvrđi, najpopularnijem osječkom okupljalištu mladih vikendom

Mladića od 22 godine koji je uz sebe imao automatski pištolj "škorpion", uhitila je policija u subotu oko 4 sata u Osijeku, "tijekom intervencije zbog narušavanja javnog reda i mira".

Osobito zabrinjava što se sve odigravalo u Tvrđi, najpopularnijem okupljalištu mladih vikendom.

Kasnijom pretragom doma i automobila, pronašli su mu i četiri paketića marihuane, ukupne težine 4,5 grama te dvije kutije sa ukupno 36 tableta Nolvadex od 10 miligrama. Predan je pritvorskom nadzorniku. 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
16:55 20.09.2020.

Nek si pao, daje 4,5 grama pod 5

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
15:37 20.09.2020.

Osječka policija uhitila pravog hrvatskog mladića sa "škorpionom" jer mladi balkanski domoljub nije bio upoznat da je udruženi nevini viteški pothvat zasada zaustavljen jer je večina onih nepoželjnih bivših sugrađana več protjeranih ili od strane Glavašove garde baćena u Dravu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije