Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNO

Osječanin umro u Engleskoj jer su ga napali dječaci

police
Reuters/Pixsell
VL
Autor
Hrvoje Dečak
20.08.2010.
u 17:20

Dječaci su 57-godišnjaku pokušali ukrasti bicikl, a Jovanović, koji se vraćao s ribolova, toliko se iznenadio i uzrujao da je kolabirao, piše Daily Mail.

Djed petero unučadi Josip Jovanović (57), navodno podrijetlom iz Osijeka, umro je na bizaran način u britanskom Bedfordu kad su ga napala tri dječaka, stara 12, 13 i 14 godina.

Dječaci su mu pokušali ukrasti bicikl, a Jovanović, koji se vraćao s ribolova, toliko se iznenadio i uzrujao da je kolabirao, piše Daily Mail. Taj astmatičar, kojem su već ranije dvaput pokušali ukrasti bicikl, umro je nekoliko sati kasnije.

Ključne riječi

Komentara 11

DU
dugi
18:04 20.08.2010.

Jadni Englezi, ne mogu rijesiti slucaj sami pa su pozvali policajce iz Detroita da im pomognu.Ma mogli ste (VL) staviti sliku nasih policajaca koji ionako nose uniforme kopirane od amerikanaca (hvala ti Francek na tome).

JA
jankoprekobrda
18:59 20.08.2010.

Tou su bili Paky ili Somaly djecaci koji onako za ukras sobom nose machete i druga pomagala za ubijedjivanje onih koji im nece dati ono sto im se prohtije.

KU
kukuriku
18:36 20.08.2010.

..a ta \"dijecíca\" , koje su nacijonalnosti bili ??..sigurno nisu bili iz Buckingham palace ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije