Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNO
Povratak na članak

Osječanin umro u Engleskoj jer su ga napali dječaci

Dječaci su 57-godišnjaku pokušali ukrasti bicikl, a Jovanović, koji se vraćao s ribolova, toliko se iznenadio i uzrujao da je kolabirao, piše Daily Mail.

Komentari 11

KU
kukuriku
18:36 20.08.2010.

..a ta \"dijecíca\" , koje su nacijonalnosti bili ??..sigurno nisu bili iz Buckingham palace ..

VL
DU
dugi
18:04 20.08.2010.

Jadni Englezi, ne mogu rijesiti slucaj sami pa su pozvali policajce iz Detroita da im pomognu.Ma mogli ste (VL) staviti sliku nasih policajaca koji ionako nose uniforme kopirane od amerikanaca (hvala ti Francek na tome).

VL
JA
jankoprekobrda
18:59 20.08.2010.

Tou su bili Paky ili Somaly djecaci koji onako za ukras sobom nose machete i druga pomagala za ubijedjivanje onih koji im nece dati ono sto im se prohtije.

VL
DU
Deleted user
19:37 20.08.2010.

@ kukuriku, vas komentar nema mjesta u vecernjku. Prestupnik je prestupnik, bez obzira je li rodjeni englez, useljenik ili marsovac. Jedan djed je tragicno zavrsio radi njihove \" neslane\" sale.

VL
XA
xaron
19:55 20.08.2010.

Pogledaj ove komentare i uporedi ih sa onim od prije 2 dana kada je Kinezu slomljen nos. Ovdje je umro NAS covijek i nema niti jednog komentra koji ga zali i optuzuje Pakistansku djecu zbog rasistickog napada. U slucaju Kineza svi su se zapjenili zbog rasizma ispoljenog prema strancu. Cudni neki citaoci ovog VL.

VL
OB
-obrisani-
20:43 20.08.2010.

Dobar pokazatelj kako se na ulicama i djeca mogu pretvoriti u kriminalce a da roditelji nemaju pojma! A samo zato jer ih nije briga!

VL
DE
Denisowich
22:25 20.08.2010.

20.08.2010. u 19:55h xaron je napisao/la: Pogledaj ove komentare i uporedi ih sa onim od prije 2 dana kada je Kinezu slomljen nos. Ovdje je umro NAS covijek i nema niti jednog komentra koji ga zali i optuzuje Pakistansku djecu zbog rasistickog napada. U slucaju Kineza svi su se zapjenili zbog rasizma ispoljenog prema strancu. Cudni neki citaoci ovog VL. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Pažljivo sam pročitala ovu vijest i ne vidjeh da se radi o pakistanskoj djeci, jer bi u tom slučaju mjesto događanja bio Pakistan a ne Britanija. U Britaniji žive ljudi pakistanskog porijekla, rođeni su u UK i službeno se smatraju Britancima. Mislim da je neumjesno, zločesto i necivilizirano insinuirati da su to bila djeca pakistanskih imigranata. Ni pokojni Osječanin, a koji sigurno ima britansko državljanstvo kao izbjeglica, nije rođen u UK ali ga se u ovom kom. na neki način izdvaja od \"pakistanske djece\", jer je on naš čovjek. Naravno, žao mi je čovjeka koji je umro, bez obzira je li umro na bizaran ili kakav drugi način. Već sama moja predpostavka da je u UK živio kao izbjeglica, dovoljna je da znam da nije bio sretan.Čovjek je bio bolestan i moguće je da mu je ovaj stres dodatno bio koban. Moramo priznati da su djeca oduvijek radila slične psine, a krađa bicikla nije ništa neobično ni kod nas. Nazvati to rasističkim napadom je doista neprimjereno.

VL
KA
KarkMax
01:22 21.08.2010.

Po ponašanju tih Pakistanera pasa vidi se što im roditelji misle o zemlji u kojoj su našli utočište. Takve bi trebalo automatski, cijelu familiju, šupirati natrag odakle su došli. Ili neka se prilagode, ili neka odu. Nikakvi zakoni ni filozofiranje sociiološko ne može opravdati nepoštivanje sredine u kojoj netko živi - a nitko ga ne sili da tu živi! Istom takvom logikom osuđujem i ¨naša¨ pseta koja su se pobunila protiv Hrvatske 1991. počinili štete za koje nikada nisu adekvatno kažnjeni. Prognati to !!!

VL
ST
standup
15:26 22.08.2010.

cúdno da ga nisu U-stasí ubili,..po teoriji nasíh yu-Novinarcícá...??

VL
HA
Haagenar
17:23 22.08.2010.

ganci su svugdje isti... samo kradu i lazu. pa i u UK. drzavljanstvo ti ne daje odgoj vec to moraju roditelji da pruze. sarkozy, idi sredi UK, treba im pomoc! najveci uvoznici cigana direktno iz pakistana, nije kopija, pravi original!!!!

VL
OB
-obrisani-
11:37 25.08.2010.

zašto se javno ne napiše da su pokušaj krađe bicikla izveli mali slatki cigačeki

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.