Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Osječanin se ubio skokom u Dravu

bomba
Arhiva VL
21.09.2009.
u 21:29

67-godišnji muškarac skočio je u rijeku Dravu s pješačkog mosta u samom središtu grada Osijeka oko 20.20 sati pred očima nekolicine prolaznika.

Policiju je o događaju obavijestila jedna prolaznica, a u akciju spašavanja ubrzo su se upustili policija i vatrogasci koji su niz rijeku krenuli gumenim čamcima.

No, rijeka Drava je muškarca odnijela sve do bivše kožare u Donjem gradu. Liječnici su nažalost oko 21.10 mogli konstatirati samo smrt. Očevid je još uvijek u tijeku i identitet nesretnog muškarca još je nepoznat.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
22:18 21.09.2009.

Žalosno, no to je tek početak kraja, gdje će biti sve više ovakvih slučajeva. JEDNOSTAVNO, ne valja društvo u kojem živimo. Treba hitna promjena.

ST
stargate
00:58 22.09.2009.

Sto je navelo tog sezdeset godisnjaka da ukonca svoj zivot u dravi? Danasnja ekonomska situacija u Hrvatskoj nije dobra ali sam siguran da nije ni puno losija nego sto je bila ranije,ako je to bio razlog suicida.Na zalost to see ipak previse dogada i mnogi od njih misle da je to jedini i najboli izlaz iz krize u kojoj se nalaze.Kako i na koji nacin te ljude prepoznati da bi im se pruzila pomoc na vrijeme.Mozda mnogi od njih i ne zele niciju pomoc a sami nisu u mogucnosti da postignu ono sto zele pa makar to bilo ono samo najosnovnije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije