Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Osijek: Pijan se automobilom zabio u dječakovu sobu

mercedes
Foto: PIXSELL
1/8
06.11.2009.
u 14:39

Prednjim krajem svojeg mercedesa udario je izravno u plinski ormarić zbog čega je počeo istjecati plin pa su morali intervenirati i vatrogasci.

Udarac automobila u kuću šokirao je rano ujutro obitelj Jelavić iz Osijeka, ali i probudio četverogodišnjeg dječaka koji je spavao u sobi u čiji se zid zabio pijani vozač. Naime, 25-godišnji I. R. iz  Tenje izgubio je nadzor nad vozilom te se zabio u obiteljsku kuću u Srijemskoj ulici.

Prednjim krajem svojeg mercedesa udario je izravno u plinski ormarić zbog čega je počeo istjecati plin pa su morali intervenirati i vatrogasci. Srećom, šteta je vrlo brzo sanirana pa većih posljedica, osim razrušenog ugla kuće, nije bilo.

– Supruga i ja baš smo se ustali i pili kavu kada smo čuli udarac. Sin nam je spavao u sobi u koju se zabio automobil. Bio je potpuno šokiran i odmah je počeo plakati – kazao je Tihomir Jelavić.

Kada je izašao iz kuće, ugledao je vozača automobila i primijetio da je ozlijeđen. Odmah je pozvao policiju i hitnu pomoć, a 25-godišnjak je prevezen u osječku bolnicu. U krvi mu je izmjereno oko 1,7 promila alkohola.

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
15:36 06.11.2009.

Rano jutro, a već pijan. Kakav tek bude u podne....

KR
krmak12
15:38 06.11.2009.

Pijana budala skoro, ubila dijete.Ma ne brinite se,sve će to \"tata\" srediti. Ma treba mu doživotno oduzeti vozačku,onda neka se kurči na motokultivatoru po Tenju,ili neka bude kočijaš.

AG
Agramer198
15:30 06.11.2009.

A gle koji auto kreten vozi... I ima 25 godina. Očito tatica ima novčeke pa bu i ovaj slučaj postao jedna od \"onih\" hrvatskih priča gdje se slučaj oteže i oteže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije