Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dubrovačko-neretvanska županija

Osigurano 750.000 kuna za stipendije

Župan Dobroslavić dodijelio je stipendije nadarenim učenicima i studentima
Foto: PD
08.02.2018.
u 13:32

Župan Nikola Dobroslavić čestitao je svima koji su ostvarili pravo na stipendiju te istaknuo kako iza njihovih odličnih rezultata stoji veliki uloženi trud

Dubrovačko-neretvanska županija i ove je godine u svom proračunu osigurala 750 tisuća kuna za stipendiranje učenika i studenata, a po natječaju raspisanom 11. studenog prošle godine pravo na stipendiju u 2017./2018. školskoj/akademskoj godini ostvarilo je osam učenika i 24 studenta.

Ugovori o stipendiranju potpisani su u siječnju u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika, a stipendije su dodijeljene sedmorici darovitih učenika, 19 darovitih studenata, jednoj učenici koja se obrazuje za deficitarno zanimanje i petorici studenata koji se obrazuju za deficitarna zanimanja. Župan Nikola Dobroslavić čestitao je svima koji su ostvarili pravo na stipendiju te istaknuo kako iza njihovih odličnih rezultata stoji veliki uloženi trud.

“I ove godine imamo 750 tisuća kuna za stipendije, najveći dio stipendista nastavlja svoje stipendije jer su to rezultatima zaslužili, a imamo 32 nove stipendije. Vrlo nam je važan vaš uspjeh i vaši izvanredni rezultati. Ne smijete podleći crnim vijestima i pesimizmu, moramo biti optimistični jer Hrvatskoj trebaju mladi ljudi koji ostaju u Hrvatskoj”, rekao je župan.

Sadržaj omogućila Hrvatska zajednica županija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije