Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raskošni red carpet

Oscar: Tko su modni pobjednici, a tko gubitnici

oscari, red carpet (1)
Foto: AFP/PIXSELL
1/50
27.02.2012.
u 10:46

Dodjela Oscara, uz to što je središnji filmski događaj godine, ujedno je i prilika da svi koji nešto znače u filmskom svijetu na crvenom tepihu "prošeću" svoje najbolje toalete. Tko su modni pobjednici, a tko gubitnici procijenite sami.

Komentara 4

BR
Brandfackel2
11:47 27.02.2012.

A jeste nesposobni u 3pm! Postavite 20tak slika da pogledamo modne detalje ovih većinom plastičnih i drogiranih nakaza, a većina tih slika prikazuje samo njihovu facu! Što sad, da nagađamo što su imali na sebi pa da to komentiramo? JedinoJedino što je ovdje upadljivo jest imbecilni pogled Victorie Backham i kostur što se odaziva na ime Angelina Jolie...

DO
doktorica
08:11 28.02.2012.

a naše \"zvijezde\" na crvenom tepihu ?!imamo sreću da ih nisu objavili....

DC
DC
12:51 28.02.2012.

27.02.2012. u 11:47h Brandfackel je napisao/la: A jeste nesposobni u 3pm! Postavite 20tak slika da pogledamo modne detalje ovih većinom plastičnih i drogiranih nakaza, a većina tih slika prikazuje samo njihovu facu! Što sad, da nagađamo što su imali nana sebi pa da to komentiramo? __________________________________________________________________ Sto uopce gledas \'plasticne i drogirane nakaze\' ako te to ne zanima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije