Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
05.11.2015. u 12:00

I kako onda da i sam Tomislav Karamarko zapamti koliko zapravo točaka u programu ima

Zoran Tomić, dekan Filozofskog fakulteta u Mostaru i autor izborne strategije HDZ-a, pokušao je u razgovoru za Jutarnji objasniti odakle programu naziv „Pet plus". „Detektirali smo 18 tema koje su nam važne", objasnio je Tomić, „ali znali smo da ne smijemo imati više od sedam točaka jer napredna nas istraživanja uče da birač ne može zapamtiti više". Na kraju su, kaže, došli do šest točaka, „ali parni broj nije dobar za brendiranje" pa su rekli „idemo staviti pet plus jedan". I kako onda da i sam Tomislav Karamarko zapamti koliko zapravo točaka u programu ima.

Kandidatkinji umjesto medija na presicu došla policija 

Slavica Šota, prva na listi Pokret zajedno u 8. izbornoj jedinici, nalazi se u još većoj „medijskoj blokadi" od Mirele Holy, čelnice ORaH-a. Šota medijski bojkot vidi kao potvrdu da se kriminalna hobotnica raširila u sve pore društva u kojem je na djelu „organizirani državni kriminal". Prema pisanju Novog lista, Šota nije na press-konferenciji dočekala medije, ali presica ipak nije prošla bez kamera. Skup je, valjda za arhivu, popratila „snimateljska" ekipa iz policije.

Prva premijerova izjava s kojom se slažu i svi u HDZ-u 

Zoran Milanović, predsjednik SDP-a, u trenutku nadahnuća pred TV kamerama izjavio je da je „glas za HDZ glas za Tomislava Karamarka". Napokon izjava o kojoj su suglasni i premijerovi pobornici, ali i protivnici.

Tko je zapravo blokirao šeficu udruge Blokirani

Miriam Kervatin, predsjednica udruge Blokirani i kandidatkinja na listi Domoljubne koalicije, podnijela je prijavu protiv portala Telegram za klevetu i sramoćenje nakon što je objavljeno da je bila blokirana i zbog osobnog duga jer nije prijateljici vratila posuđenih 10.000 eura. Pravi krivac za blokadu Miriam Kervatin zapravo je šef SDP-a, objasnio je na zajedničkoj konferenciji za novinare koalicijski partner iz HDZ-a Ivan Domagoj Milošević jer je „gospođa Kervatin pokušala stvoriti novu vrijednost i u tome propala zahvaljujući vladi Zorana Milanovića." Šteta što kavalir Milošević nije pročitao tekst u Telegramu gdje piše da je riječ o posudbi iz 2008. godine kada je ipak na vlasti bio HDZ.

>> Domagoj Milošević SDP-u parirao i u seksizmu

>> Ekspert za komunikacije žali se na medijski bojkot

Komentara 1

Avatar Filipa_Š
Filipa_Š
13:24 05.11.2015.

SDP će jednostavno pomesti pod s nesposobnom vojskom SDP uhljeba!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije