Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na meti
Povratak na članak

Oružani napad na radnike Ine u Siriji. Svi su se vratili u Hrvatsku

Nakon napada svi su se radnici vratili u Hrvatsku kako se ne bi ponovio Alžir, u kojem su Hrvati ubijeni na spavanju

Komentari 71

RE
@rea
19:44 06.02.2012.

A propos, sve potvrdjeno u tel. razgovoru kojega je ekskluzivno za VL vodio HH Diab. lol

VL
IB
istina_boli
12:09 06.02.2012.

Jedno je sigurno, te ljude ne ubijaju vladine snage nego kriminalci ubaceni sa svih strana, kao i u Libiji. Ovaj puta su Rusi i Kinezi zaustavili legalizaciju tih kriminalnih djelatnosti pa ce ti kriminalci biti suoceni sa mnogo zescim otporomm nego u drugim zemljama, zato su se Ameri i digli toliko protiv veta u UN, jer su izgubili legitimitet u svojim kriminalnim djelatnostima.

VL
SP
spartak
12:14 06.02.2012.

Tako će to izgledati u Siriji kad bi Asada svrgnule \"demokratske snage\" koje podržava SAD i drugi. Prvo kaos a onda bangsteri postave marionetsku \"demokratski izabranu\" vladu koja pleše kako oni sviraju

VL
OR
orisis
12:26 06.02.2012.

Sada se pokazuje da je bilo mudro ne zalutati u nekakav mirovni ugovor s Sirijiom u stilu \"Golan za mir\"ijako je izgledalo da che mir biti moguch i da je Asad stabilan..Golan je strateshka tvrdjava protiv kojekakvih koji che se nakotiti u Siriji.Ostati naseliti i chuvati.

VL
MA
mališa
12:28 06.02.2012.

To rade teroristi koje podržava Zapad kako bi preko njih uspostavio kontrolu nad Sirijom, odnosno sirijskim energentima. Kako Zapadu ne smeta ekstremno kršenje ljudskih prava u Saudijskoj Arabiji gde ljudima za kaznu na javnim mestima odrubljuju ruke i glave sabljama. Tamo su žene tek počele borbu za pravo da mogu da voze automobile... Ljudska prava na Zapadu jesu dostigla zavidan nivo ali u ovim dešavanjima u zemljama trećeg sveta ona Zapadu nisu od primarnog značaja.

VL
IP
info_punkt
12:29 06.02.2012.

nema brige... to su ovi što ih USA naoružava i organizira... Sirija će jednog dana biti zemlja sreće i blagostanja, baš kao što su već danas Libija, Irak i Afganistan...

VL
DU
Deleted user
12:39 06.02.2012.

Croscovci su za male pare izloženi pogibelji, dok razni dragičevići kupe vrhnje u toploj fotelji.

VL
HU
husli
12:51 06.02.2012.

Uvijek se čeka posljednji trenutak ili se zakasni. Tu se vidi kako odgovorni ne rade dobro svoj posao i kako su im radnici na posljednjem mjestu... ipak se gubi puno novca svaki dan... a novac je najvažniji. I sad poštoto ih ipak nisu ubili...sad ih vraćaju kući.

VL
JO
josko
12:55 06.02.2012.

Vrlo je razvidna propaganda za sada službene vlasti diktatora Asada. I u članku i pojedinim komentarima. To nisu teroristi nego borci protiv tiranije Asada. A sramotna podrška Rusije i Kine (veto u UN za sankcije protiv Asada) - je baš lov u mutnome i tu okaldu će s vremenom Rusija i Kina sigurno izgubiti. Kome to nije jasno - nek se bolje informira! Usput, slika uz članak nema veze s tekstom. To je slika gašenja zapaljene bušotine vjerojatno iz Kuvaita pred 20 godina. Sigurno imate u arhivi \"obićne\" slike pustinjskih naftno i plinskih proizvodnih postrojenja.

VL
AA
aabbcc
13:04 06.02.2012.

. . Sirijski narod najbolje zna ko su mu neprijatelji i mora se sam obracunati sa teroristima. I zasto da se ameri tamo utrpavaju kada ih Sirijci, Muslimani mrze i nigdje ne zovu !!

VL
OB
-obrisani-
13:14 06.02.2012.

06.02.2012. u 12:55h josko je napisao/la: ***************** Mali Azriele,zar misliš da su ljudi glupi i da nisu vidjeli što se događalo u Iraku,Afganistanu,Libiji i sad u Siriji ! To su teroristi obučavani u kampovima Mossad-a,CIA i MI5.To su plaćenici kao što si i ti plaćen da ovdje širiš laži i iskriljavaš stvarnost ! Vi tupavi zionisti i njihovin trabanti,mislitre da možete ljudimam stoputa prodati istu priču ! Ovo je imperijalni pohod bolesnog zionacizma na slobodni svijet ! Današnja definicija sklobodnog svijeta je malo drugačija od one prije 30 i više godina.Danas je Zapad dikatura kojom vladaju zionacističke klike na čelu sa bankarskim lobijem,koji je sve opljačkao štampanjem novca bez pokrića.

VL
OB
-obrisani-
13:16 06.02.2012.

Zionacizam je uspio dobrim dijelom poništiti i uništiti sve tradicionalne vrijednosti na kojima je nastala današnja moderna civlizacija.Taj zloćudni pokret je simbol svega bolesnog ,nastranog i izopaćenog !

VL
OB
-obrisani-
13:18 06.02.2012.

Hrvati su popušili poslove u Libiji,a sada će i u Siriji ,ostao Assad ili ne.Ako padne,onda će koncesije dobiti zionacisti i njihove naftne kompanije,a ako ostane Assad,kaznit će HR jer se solidarizirala sa agresorima na Siriju.

VL
KR
Kristina123
13:22 06.02.2012.

Ne bih išla raditi u muslimanske zemlje da sam kruha gladna, jadni ljudi. Užas!!!

VL
B6
Booyaka 619
13:50 06.02.2012.

Nažalost, građani Europe još uvijek \"uživaju\" u dekadenciji koju im nameću \"slobodni\" mediji, pri tom ne vodeći ni najmanju brigu o činjenici da je pokus znan pod nazivom \"multikulturno društvo i razvoj suživota\" neslavno propao. Europa (u političkom slismlu) propada sve brže a na vratima Euro-azije naredbu za agresiju čekaju neke nove horde radikalnih Muhamedovih \"sljedbenika\". Ovo nije fantazmagorija nego činjenica. Uspon i brzo širenje radikalnog islama i propast europskog neoliberalnog (cionističkog) kapitalizma i slom nacionalnih država, kulture i morala rezultirat će novim ratom.

VL
PR
&primjedba
13:56 06.02.2012.

Piše: Hassan Haidar Diab.... \"Stani, zaustavite vozilo, izlazite van!\" Da se ta skupina ne šali, dokaz su bile podignute puške. ~~~ Koliko će Ina i Sirija izgubiti povlačenjem naših radnika iz Sirije, zna Vahib Ramadan, bivši savjetnik direktora Ine tee osnivač naftne kompanije Hayan, zahvaljujući kojemu je Ina dobila posao u Siriji. – Gubici su golemi, riječ je o stotinama milijuna dolara, ali novac nije vredniji od ljudskog života. ~~~~~~~~~~~~~~ Pustolovine Hassana.... Eto, kod nas je **ljudski zivot** ipak dragocjeniji, nad svim izgubljenim \'stotinama miljuna dolara\'... Da, vjerovatno su to ovi... sto ih USA naoruzava i organizira?!

VL
UK
Ugo Kajvez
14:04 06.02.2012.

Ubačeni kriminalci koji rade ovakve stvari su isto radile u libiji, ...... a one kriminalce u libiji, sjetit će te se čak je i oružjem opskrbljivao božinović !! ............ toliko o idiotskim poslovima hrvatske vlade, ...... ajde vladajući radite još glupe poteze po nalogu NATO ....... samo naprijed !! .............

VL
RE
revolucionar53
14:05 06.02.2012.

Sto ima Hrvatska sa Sirijom ,toje stvar Madjara. .

VL
TO
Toni50
14:11 06.02.2012.

Sramota i laž naših radnika \"Naoružane bande u Siriji\" Tamo se smo jadni slabi narod opozicija bori protiv tiranina zar ne fuj Rusi Kinezi ! Naravno da mora amerika da podpomogne te jadnike da dodju na vlast pa da se se uživa demokracija kao u Iraku Afganistanu ili Libiji...

VL
OB
-obrisani-
20:01 06.02.2012.

Nešto su unezvjerenii ti sirijski ubačeni pobunjenici,.Svako malo gledaju u nebo,ali nigdje NATO avijacije.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.