Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šef SOA-e
Povratak na članak

Most želi da Lozančića sasluša Odbor za nacionalnu sigurnost

Predsjednik Vlade u srijedu putuje u Bruxelles pa je moguće da još tjedan dana ne odgovori na predsjedničin zahtjev za razrješenjem

Komentari 181

DU
Deleted user
09:33 15.02.2016.

Slučaj Lozančić je dokaz da je Most partijsko kukavičje jaje. Prvo pokušavaju omalovažiti značenje i utjecaj predsjednice upličući saborsko tijelo koje nema nikakve ovlasti u ovom slučaju, a drugo s obzirom da je Petrov bio kod Lozančića u SOA-i, a nije kod predsjednice, očito pristrani Most nešto taji. Tko zna što je sve Milanović saznao o njima? O ravnatelju SOA-e odlučuju predsjednica i premijer, Most se tu nema što petljati.

VL
PR
Prdomet
09:32 15.02.2016.

MOST se boji da ne procure transkripti, zato ne žele smjenu Lozančića!

VL
DU
Deleted user
09:35 15.02.2016.

saslusat ce i onda urucit otkaz..ma smanjite te igrokaze..samo su gubitak vrimena a uvatite se radit ka premijer..

VL
FO
ForeignLegion1987
09:38 15.02.2016.

Most želi da Lozančića sasluša Odbor za nacionalnu sigurnost......ha ha ha ha,,,,da ga saslusa,,,rajko ostojic,,,gos bozo petrov je do sada imao moju podrsku ali je svakim danom gubi sve vise i vise,,,i poruka za most,,,,lozancic,,,mora biti smjenjen,,,ako to nije veliki prekrsaj,,,bez pristanka predsjednice ,,,da se ona prisluskujem,,,.,,,kako je to onda z aobicne gradjane mislim one koji nisu sdp-ovci...to je takav prekrsaj....da bi lozancic ,,,sam trebao podnjeti ostavku i to neopozivu,,,posto on to ne namjerava,,,, gradjani ce napisati peticiju,,,i on ce biti smjenjene,,i protiv njega ce biti podignuta optuznica,,,jer to je nesto sto se nesmije tolerirati....samo cekamo razvoj situacije,,,peticija dolazi ...ukoliko ne bude smjenjen,,,sta se on ima ispitivati,,,cinjenice su i dokazi da je prisluskivao predsjednicu bez njenog znanja ....i to je sve,,,

VL
ZG
zorbas.grk
09:41 15.02.2016.

dobra je ova pauza koju si je premijer uzeo, to je njegovo pravo....time nam je svima omogućio da se uvjerimo tko je Most

VL
Avatar Sandokan
Sandokan
09:39 15.02.2016.

Nakako gubim nadu da će se nova vlast (Vlada i Sabor) konsolidirati i da će početi odluke donositi promtno i stručno. Slušam samo najave o smjenama i ukidanje nekih "promidžbenih" odluka bivše vlade. Da, jesam za smjene kojekakvih politički obojenih kadrova i jesam za ukidanje promidžbenih odluka, ali neka to rade osmišljeno, sukladno zakonu i neka donose brze odluke o imenovanjima i odluke koje će u praksi stvarno, suštinski i provedivo nadomjestiti one promidžbene. Ovako, samo najave i priča!

VL
MD
majčina dušica
09:33 15.02.2016.

Bilo saslušanja ili ne, Lozančić je povijest. A ako Most misli ovako vraćati rejting u anketama, to je prilično jadno. Ne može se sjediti na dvije stolice, ako ste odabrali, onda idite u istom smjeru. Sve ostalo vodi u kaos, a u njemu Most sigurno neće profitirati. Bilo bi dobro da budu svjesni da su se svojom dosadašnjom politikom popeli narodu na vrh glave.

VL
Avatar Mamlazac
Mamlazac
09:39 15.02.2016.

Drzavne tajne su drzavne tajne drugarice Šego, tajne i ostaju tajne, da je razlog Zdravko Mamic to ste nametnuli vi crveni novinari. Premijer ce potpisati ove nedjelje , tu ne pomaze nikakvo Ostojino povjerenstvo niti se treba pitati sabor .

VL
ZG
zorbas.grk
09:42 15.02.2016.

gosp. Orešković će supotpisati razriješenje to je sigurno !!

VL
DU
Deleted user
09:36 15.02.2016.

Nadam se da će sada i oni slijepi progledati.Most je produžena ruka partije koja je stvorena da se spriječi da se pometu partijski kadrovi kako bi Hrvatska konačno mogla prodisati. Vidite da u ministarstvu uprave ostavili SDSS-ovca, dobro da još nisu zvali mitropolita da im pomogne "prekrojit" Hrvatsku.

VL
ST
Starotopoljanin
09:35 15.02.2016.

Ovaj most igra dvostruku igru,mora da su veliki zagovornici tripartitne vlade i vlasti.

VL
JO
joeamerican
09:47 15.02.2016.

kad dodes na vlast i ne maknes Ranka . nego ga uvalis u nadzor tajnih sluzbi .. kaj je sa buljom ljudi .. pa s takvim potezima ne tjerate vodu na mlin

VL
DU
Deleted user
09:31 15.02.2016.

Što je sa sniženjem plaća za saborske zastupnike?

VL
TU
Tudman2
09:55 15.02.2016.

Treba minirati taj most , jer on nije koalicija HDZ-u vec sdpenjarima

VL
Avatar tituš
tituš
09:55 15.02.2016.

što će to promijeniti u odnosu prema predsjednici! Želi li se ovime ova služba povlačiti po blatu dnevne politike, nastavite sa radom. Pod most treba se izurinirati i pok.nja.ti ..

VL
Avatar ČEPlN
ČEPlN
09:54 15.02.2016.

Nisam covjek hdz-a ali ni sdp-a, po uvjerenju sam pravas dakle hrvatski nacionalist. Uvjeren sam da je Ćuprija pod snagom obavjestajnih podataka odbacila sdp i prihvatila HDZ. Sada je i taj SDP iskoristio obavjestajne podatke i ćupriju opet doveo pred tarabu. Hrvatska se polako cisti od retardiranih komunista tome najvise pridonosi mortalitet. Na zalost za Hrvata u Hrvatskoj kruha nema ali za sve druge ima, pa ako je to nas fasizam a njihov antifasizam onda smo pred zidom.

VL
MN
Marijan Nikic-Pejic
10:55 15.02.2016.

Ovi "cuprijasi" ni sami ne znaju sto zapravo hoce. Ocekivao sam da su to pametni ljudi, posteni inece nasjedati niti hdz-u niti spd-u.Akosi vec potpisao ugovor o koaliciji, onda ili ga se pridrzavaj ili izadji iz te koalicije. Meni se cini da je ova koalicija lanac kojim su se "cuprijasi" sami okovali, pa sada ne znaju ni lijevo niti desno, ni naprijed niti nazad. Sve me to podsjeca na jedan alkemicarski pokus.Ne trebaju poradi toga likovati milanovic ikompanija. I njima bi se isto desilo, ili ce im se jos gore dogoditi ako krenu preko ove "cuprije". Ovo mi je neki viseci most napravljen od slame. Pa tko hoce neka krene preko rijeke.

VL
NE
negrito
09:50 15.02.2016.

Brisi brisi neces dugo

VL
KO
koliba
11:35 15.02.2016.

Jedino rjesenje su ponovljeni izbori pa kome opanci kome obojci!Most nakon novih izbora odlazi u prapovijest!

VL
MN
Marijan Nikic-Pejic
10:46 15.02.2016.

Ako je taj Lozancic obavijestio Milanovica o nehotimicnom prisluskivanju predsjednice, a svi govore da jest, a o tome nije obavijestio samu predsjednicu, onda je to u najmanju ruku veliki propust. Ako inije bilo namjere, izgleda tako kao da je Lozancic radio za Milanovica. Tu je predsjednicapotpuno u pravu sto trazi njegovu smjenu.moguce je da je to samo jedan propust, ali takav se propust ne bi smio dogoditi sefu te famozne soe ili kako se vec zove ta sluzba.I sada traziti od predsjedniceda ima povjerenja u Lozancica jest ipak malo previse.

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.