Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Prestanimo se lagati'

Orepićev apel uoči izbora: Nije korektno da birate gradonačelnika grada u kojem ne živite

Vlaho Orepić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
04.06.2016.
u 20:51

Nije korektno da birate gradonačelnika grada u kojem ne živite, a oni koji vas na to potiču su najobičniji uzurpatori vlasti, vašeg dostojanstva i dostojanstva građana grada Vrgorca, poručio je ministar Orepić

Ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić na svojoj službenoj Facebook stranici osvrnuo se na sutrašnje izbore za gradonačelnika grada Vrgorca. U objavi naslovljenoj 'Prestanimo se lagati' ministar Orepić zamolio je sve one koji se nalaze na biračkom popisu, a nisu građani Vrgorca da ne izlaze na izbore jer, kako smatra, to nije korektno.

-I na ovaj način pozivam sve one koji se iz bilo kojih neopravdanih razloga (kojih su i sami svjesni) nalaze na biračkom popisu, a realno nisu i ne bi trebali biti građani grada Vrgorca, da sutra ne izlaze na lokalne izbore. Nije korektno da birate gradonačelnika grada u kojem ne živite, a oni koji vas na to potiču su najobičniji uzurpatori vlasti, vašeg dostojanstva i dostojanstva građana grada Vrgorca. Sutra se radi o Vrgorcu, a tako je i u Vukovaru itd., poručio je ministar Vlaho Orepić uoči sutrašnjih izbora na kojima će se osim gradonačelnika i njegovog zamjenika birati i Gradsko vijeće Vrgorca. 

Inače, ovo su već treći izbori od početka godine u Vrgorcu koji su raspisani nakon što HDZ-ov gradonačelnik Rudolf Grljušić u Gradskom vijeću nije uspio skupiti dovoljno vijećnika da se izglasa proračun. Na izbore sutra izlaze tri politička bloka - koalicija okupljena oko HDZ-a, Nezavisna lista mladih (NLM) te koalicija SDP-HNS i HSU.

Za mjesto gradonačelnika natječe se troje kandidata: Nada Jelavić iz HDZ-a,  Rade Bobanac iz SDP-a, te Ante Pranić s Nezavisne liste mladih (NLM).

>>Ranko Ostojić o krizi Vlade: Treba završiti ovu agoniju

Komentara 37

Avatar kravata
kravata
21:12 04.06.2016.

Ma tko vas g. orepicu zato pita ali na pitanje gdje je novac i zlato jos niste odgovorili?

DU
Deleted user
21:35 04.06.2016.

je glasan a zašto nije bio na proslavi ustroja hv

DU
Deleted user
21:37 04.06.2016.

podoficir čekao do zadnjeg časa da vidi tko če dobiti rat i sad je najači branitelj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije