Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ORAH PODBACIO

'Izlazne ankete nas nisu zadovoljile, ali čekat ćemo prve rezultate'

Orah
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/16
08.11.2015.
u 21:32

'Nismo bili dovoljno u medijima, stavljalo nas se po strani.'

Nakon prvotnog šoka koji je bio vidljiv nakon čitanja rezutata izborne anete, članovi i prijatelji ORaH-a okupljeni u restoranu u Prečkom ne djeluju snuždeno. U očekivanju prvih rezultata i dolaska predsjednice Mirele Holy, u ne prepunom prostoru vlada "muving" uz glasnu glazbu i originalne delicije iz ORaHove izborne kuharice održivog razvoja. Na stolu su tako štrudla od oraha i repe, salama te pašteta od oraha, šparoge i njoki od konolje u umaku od vrhnja i oraha itd.  

Iako su do prije godinu dana glasile kao snažna treća opcija, sve se promijenilo u posljednjih mjesec dana te ih uopće nema u Hrvatskom saboru nakon izlaznih anketa.

– Čekamo 22 sata i prve neslužbene rezultate, one su jedini pokazatelj rezultata. Ali naravno da nismo zadovoljni izlaznim anketama, nadali smo se pokojem mandatu – kazali su u ORaH-u i naglasili ono što ponavljaju u posljednje vrijeme:

– Nismo bili dovoljno u medijima, stavljalo nas se po strani.

Predsjednica ORaH-a Mirela Holy svoj dolazak u izborni stožer najavila je za 22 sata, kada će prokomentirati  rezultate stranke na parlamentarnim izborima, na temelju DIP-ovih  prvih neslužbenih rezultata.  

Uz glavnu binu u stožeru stranke postavljen je i veliki joint, čime je ORaH još jednom pokazao da se zalaže za legalizaciju marihuane.

>> Rezultati izlazne ankete: HDZ-ova i SDP-ova koalicija po 56 mandata

Komentara 8

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
21:42 08.11.2015.

Sad pušite to što ste smotali.

TO
tolitol
21:47 08.11.2015.

Sudeći po članku "orahovci" su očito više vremena proveli osmišljavajući švedski stol na svom domjenku nego pokušavajući izraditi suvisli politički program. Kao i njihov politički tvorac Josipović, i oni su večeras potonuli. Posve zasluženo. Ekologija je tu bila samo pričica za naivne. Bili su i ostali rezervna opcija za nezadovoljne SDP-ove birače koje je Milanče svojom kampanjom vratio u skute partije.

TI
titojerus
21:05 08.11.2015.

vi ste smiješna stranka, predsjednica vam izgleda kao da su maškare svaki dan u godini

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije