Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zloporaba droge

Optuženi za krijumčarenje 480 kilograma marihuane

marihuana droga paketi
Foto: MUP
01.05.2020.
u 11:47

Državljani BiH (30) i Slovenije (41) uhićeni su na području Krapinsko-zagorske županije dok su drogu prevozili u kombiju

Zbog krijumčarenja 480 kilograma marihuane optuženi su 30-godišnji državljanin BiH i 41-godišnji državljanin Slovenije, a optužnicu je protiv njih podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu. Prema optužnici terete se da su na ilegalnom narko tržištu nabavili oko 481 kilogram marihuane. 

Drogu su 28. siječnja 2020. u paketima prevozili u kombi vozilu na području Krapinsko-zagorske županije, kada su i uhićeni. Tužiteljstvo u optužnici traži i da im se produlji istražni zatvor koji im je određen zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja djela.

Komentara 1

Avatar BettyBU97
BettyBU97
12:53 01.05.2020.

w︆︅w­︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅­︆e­­­­x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅­u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije