Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trogir

Optužen zbog ubojstva bivše supruge: Izbo ju je nožem u njenom stanu

Trogir - Liječnica ubijena u stanu
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
20.03.2019.
u 18:32

U optužnici se navodi da joj nožem zadao više ubodnih rana u leđa i prsni koš.

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu je nakon dovršene istrage podiglo pred splitskim Županijskim sudom optužnicu protiv Željka Tukića (66) zbog ubojstva bivše supruge, liječnice Asje Tukić, u njenom stanu u Trogiru.

Tukića tužiteljstvo tereti da je 6. kolovoza prošle godine od 10,35 do 10,50 sati u Trogiru u namjeru da usmrti bivšu suprugu, došao u stan na trećem katu znajući da je njegova žrtva unutra sama. 

U optužnici se navodi da joj nožem zadao više ubodnih rana u leđa i prsni koš pri čemu joj je ozlijedio pluća, prsnu kost, srce, jetru i lijevu bubrežnu arteriju što je izazvao izljev krvi u prsište i trbušnu šupljinu.

Od teških i po život opasnih ozljeda žrtva je preminula na mjestu zločina, a ubojica je pobjegao no otkriven je i uhićen nekoliko dana kasnije.

Ključne riječi

Komentara 1

AE
Aedes2017
20:57 20.03.2019.

Budaletina ! Bivšu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije