Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sumanuti pohod

Pucnjava kod Karlovca: Jedna osoba poginula, a druga je ranjena. Na terenu i ATJ Lučko

U pucnjavi u Karlovcu jedna osoba ubijena, a jedna ozlijeđena
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/6
16.09.2022.
u 22:06

Policija je ubrzo uhitila osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem.

Danas nešto prije 18.30 sati policija je zaprimila dojavu o pucnjavi iz vatrenog oružja u naselju Lemić Brdo, kod Karlovca.
 
Na mjesto događaja žurno su upućeni policijski timovi te je zatečena jedna mrtva i jedna ozlijeđena osoba. Policijski službenici postupanjem na terenu ubrzo su u mjestu Lemić Brdo pronašli osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem te je navedena osoba pod nadzorom policije. Na terenu ne postoji nikakva opasnost za građane i mještane navedenog naselja, priopćila je karlovačka policija.
 
Na mjestu događaja slijedi daljnje postupanje radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, dodaju iz policije.

 

Neslužbeno doznajemo da je riječ o starijem muškarcu koji je bio rastrojen te je prijetio da će zapaliti i vlastitu kuću.

Radio Mrežnica izvještava kako je stariji muškarac krenuo u sumanuti oružani pohod naoružan automatskim oružjem. Čuli su se hici, a policija je brzo opkolila područje. Stigla je i hitna, no ranjenom muškarcu nisu mogli prići jer počinitelj nije bio pod kontrolom policije.

16.09.2022., Karlovac - U pucnjavi u naselju Lemic Brdo u Karlovcu jedna je osoba ubijena, a jedna ozlijedjena. Policijski sluzbenici postupanjem na terenu ubrzo su pronašli osobu koja se dovodi u vezu s ovim dogadjajem te je navedena osoba pod nadzorom policije. Policija je blokirala pristup kuci u kojoj se dogodila pucnjava. Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL, ilustracija

U sumanutoj pucnjavi ubijen je jedan muškarac, a druga je osoba teško ranjena.

Neslužbeno se doznaje da je počinitelj uhićen nakon što su na teren stigli pripadnici ATJ Lučko.

Kako Hina doznaje neslužbeno, od jednog mještanina, poginuli je S.L, star oko 65 godina, te je ubijen u svom dvorištu, a ubio ga je mještanin kojeg zovu Para, za kojeg se govori da je već bio i zatvorski kažnjavan.

Komentara 12

Avatar grozniivan
grozniivan
21:34 16.09.2022.

manjine su naše blago....

JO
jono
21:51 16.09.2022.

Bolje da sela nestane nego da običaji izumru

IC
ICCO
21:48 16.09.2022.

Jel pucao nesvrstani I jel sprema Pupovac kakvu izjavu sa stankama od minutu između 2 riječi ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije