Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLJAČKAŠ POBJEGAO

Opljačkana pošta u Zagrebu, svjedoci: 'Došao je na skuteru i uperio pištolj u poštara'

Zagreb: Na Trešnjevci opljačkana poslovnica pošte
Matija Habljak/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
30.09.2022.
u 20:07

Nepoznati počinitelj je oko 17,55 sati, uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništvo nad 31-godišnjim i 63-godišnjim zaposlenikom pošte

Nepoznati razbojnik je uz prijetnju vatrenim oružjem opljačkao poslovnicu Hrvatske pošte u petak popodne u Aveniji Marina Držića u Zagrebu, priopćila je zagrebačka policija.

Nepoznati počinitelj je oko 17,55 sati, uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništvo nad 31-godišnjim i 63-godišnjim zaposlenikom pošte u Aveniji Marina Držića. Očevid je u tijeku, naveli su iz Policijske uprave zagrebačke (PUZ).

Zagrepčanka je za Dnevnik.hr ispričala što se dogodilo.

- Neki čovjek na skuteru je došao, stao pred poštara i uperio pištolj. Ovaj mu je predao novac. Pljačkaš je pobjegao, a poštar je zvao policiju - kazala je.

>> VIDEO Putin priznao ukrajinski Herson i Zaporižje kao neovisne države

Ključne riječi

Komentara 2

OT
otrovnijezik
20:35 30.09.2022.

Kako ono kaže statistika u jamerici koliko svakih minuta se dogodi pljačka a koliko ubojstvo. Moramo pratiti trendove i pojačati.

DU
Deleted user
20:21 30.09.2022.

Pa gdje mi zivimo???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije