Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove objave

Todorić sve žešći: 'Kriminal, laži i neustavno djelovanje neće moći sakriti'

Ivica Todorić
Robert Anić/PIXSELL
27.09.2017.
u 22:07

"Neću posustati u obrani Agrokora, svojih prava i obrani svih nepravedno optuženih ljudi", napisao je Todorić.

Ivica Todorić se još dva puta danas oglasio na svom blogu, ovog puta kako bi se obračunao s falsifikatima koji se pojavljuju u medijima i nastavio svoju žestoku kritiku Vlade i izvanrednog povjerenika u Agrokoru Antu Ramljaka.  

"Jutarnji list objavio je malo prije neke dokumente koji navodno pokazuju da sam nešto "tražio" od Vlade. Ti dokumenti su falsifikat. 

To nije niti prvi niti jedini falsifikat s kojim sam se susreo, dva su već u mojem posjedu i bili su, navodno u moje ime, "upućeni" prema Vladi RH i premijeru Plenkoviću, što je nije točno. 

Ivica Todorić
1/15

Ranije danas, dao sam nalog mojim odvjetnicima Čedi Prodanoviću i Jadranki Sloković da podnesu DORH-u kaznenu prijavu protiv nepoznatih počinitelja radi tih falsifikata. Sada ćemo kaznenoj prijavi dodati i ovaj treći. Očekujem brzu istragu i gotovo sam siguran da će DORH moći utvrditi počinioce. Krug se pomalo zatvara, i ovo pokazuje da oni koji nas optužuju nemaju stvarnu dokumentaciju i sad se očajnički zapliću u svoju mrežu falsifikata", napisao je Todorić u prvoj večerašnjoj objavi. 

 "Vlada RH sakriva se iza nekakvih fraza o bilancama PWC-a koje će 'razotkriti sve'"

Dva sata nakon što je objavio da će podnijeti kaznene prijave, Todorić je u novoj objavi nastavio svoj napad na Vladu i povjerenika u Agrokoru Antu Ramljaka:

"Umjesto da odgovori na ozbiljne optužbe, koje će sve biti dokazane u nadolazećim postupcima, Vlada RH sakriva se iza nekakvih fraza o bilancama PWC-a koje će 'razotkriti sve'.

Prvo i osnovno, bilance izrađuje Uprava Agrokora, a PWC daje mišljenje. Ovo nisu nikakve PWC-ove bilance, nego bilance koje su Knighthead, Martina Dalić i Ante Ramljak dizajnirali da upropaste i jeftino preuzmu Agrokor i njegovu imovinu. Neću ih komentirati prije službene objave. Promatram situaciju, i zajedno sa svojim financijskim i pravnim savjetnicima, najboljim domaćim i međunarodnim stručnjacima, objasnit ću hrvatskoj javnosti sve razloge i manipulaciju izvješćima.

S punom sigurnošću mogu reći, sve što se otpisuje bilo je stvarno uloženo, i niti jedna kuna iz Agrokora nije izvučena. A radost s kojom Ramljak najavljuje mjesecima i veće otpise od na kraju prihvaćenih, samo govori o njegovim motivima. Mogu bilance predstaviti kako god žele, mogu i prijetiti, ali svoj kriminal, laži, nezakonito i neustavno djelovanje neće moći sakriti. I snosit će odgovornost. Kao što će odgovornost nažalost snositi i svi koji, pod prisilom ili ne, sudjeluju u tim radnjama i potpisuju krivotvorine. A ja neću posustati u obrani Agrokora, svojih prava i obrani svih nepravedno optuženih ljudi", napisao je u zadnjoj objavi na blogu Ivica Todorić. 

 

Komentara 93

19
1991HR
22:55 27.09.2017.

Da si barem platio koncesiju za Smokvicu, nesto bih ti i povjerovali!!!!!

JA
jadrmatic
20:40 27.09.2017.

Ivice, zakaj se ne smije komentirati na tvom blogu? Ajde, pokaži malo demokratičnosti, da čuješ što narod misli. :)

DU
Deleted user
21:56 27.09.2017.

ovog seljaka lopinu ..skupa sa cilim vladama..pozatvarati..i poslati na sj.pol. jos bolje..na misec.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije