Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

One se ne srame svog zanimanja: Maturantice u školu stigle na traktorima

Katarina Augustinović i Sara Pus na nastavu su stigle u svojim limenim ljubimcima
17. svibnja 2018. u 10:38 14 komentara 4099 prikaza
maturantice
Foto: pozega.eu

Maturantice Katarina Augustinović i Sara Pus pozornost javnosti privukle su neobičnim postupkom kojim su odlučile pokazati kako se ne srame onoga što rade kao ni kraja iz kojega dolaze.

Njih dvije tako su u Poljoprivrednu školu ''Požega'' koju pohađaju stigle u traktorima koje su ostavile na parkiralištu dok su one bile na nastavi, piše Požega.eu.

S obzirom na to da biti poljoprivrednik danas nije atraktivno zanimanje, ove su djevojke ponosno pokazale da se raduju onome za što su se i školovale.

Uzgajivači stoke mogu očekivati 42,59 dodatnih eura za podnu površinu, 27,76 za ležišta, 34,06 za pristup ispaši i 52,1 euro za ispust Dobrobit životinja Tko je dobar prema kravici dobit će i 260 € više po grlu Tvrtko Gačić Vinkov Opet ga pokrali Snimio poruku lopovu: Ti si čestit čovjek, budala si ako ne ukradeš Strojno vađenje cikorije VRAĆA SE U MODU Ovu biljku s hrvatskih njiva ‘kuhali’ bi i Rusi, Belgijanci...
f
OSOBNO ISKUSTVO
Kako mi je LUNA 2 spasila pripreme za vjenčanje najbolje prijateljice

A1 izdvaja za Vas

 • vlatx:

  Bravo cure!!

 • Boras:

  A zasto bi se cure sramile???? Boze naslov nigdje veze,,,al dobro......

 • Avatar Nesvrstani
  Nesvrstani:

  Poljoprivreda je u bivšoj Jugoslaviji uništena za vreme nasilne industrijalizacije i migracije seoskog stanovništva u gradove. A i isplatilo se, u fabrici dobra plata, na selu roditelji i rođaci, dvostruka korist. Ali došle devedesete, fabrike posustaju, seoska rodbina izumire, i ... prikaži još!, i od dvostruke koristi nastala dvostruka šteta. Sad je teško da se novopečena urbana populacija vrati na selo i živi od svog rada, a i da doprinosi opštem prosperitetu države. Sigurno je kod vas u Hrvatskoj bolje zbog članstva u eu, i blaže krize devedesetih, ali po naslovu gde se pominje "sram" zbog bavljenja jednim časnim zanimanjem, vidim da je vrlo slično raspoloženje kao u Srbiji.