Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GALAMILI NA POLICAJCE

Okupili se na splitskim Bačvicama i odbijali otići, policija ih privela

Splicani na plazi Bacvice zaigrali nogomet
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
29.03.2020.
u 15:11

Iz splitske policije su izvijestili da su oko 11.35 sati, tijekom nadzora provedbe odluke o strogom ograničenju zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima, zatekli veći broj građana koji se okupio na Bačvicama

Zbog narušavanja javnog reda i mira privedene su dvije ženske i jedna muška osoba iz skupine koja se u nedjelju prijepodne, suprotno strogom ograničenju socijalnih kontakata uslijed epidemije, okupila na splitskim Bačvicama te su pozivali i druge građane da ne pridržavaju tu mjeru.

Iz splitske policije su izvijestili da su oko 11.35 sati, tijekom nadzora provedbe odluke o strogom ograničenju zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima, zatekli veći broj građana koji se okupio na Bačvicama. Dvije ženske osobe iz te skupine odbijale su upute i zapovjedi policije da se razdvoje i maknu s otvorenog prostora, te su galamom i druge građane pozivale da se ne pridržavaju uputa policije.

U tom narušavanju javnog reda i mira pridružio im se i jedan muškarac, pa ih je svo troje policija privela i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje. Iz splitske policije ponovno apeliraju na građane da se s ciljem sprječavanja širenja zaraze pridržavaju uputa i odluka Stožera civilne zaštite.

VIDEO Đikić: Hrvatska ulazi u kritičnu fazu borbe protiv koronavirusa i sudjelovanje građana je od iznimne važnosti

Ključne riječi

Komentara 33

KR
kronika20
15:42 29.03.2020.

Očito policija treba činiti kao u Indiji što se moglo vidjeti na televiziji kako neposlušne na ulici lupa štapovima, tjera ih na sklekove, čučnjeve i drug mjere .

MA
MarasG
16:09 29.03.2020.

Koje su sankcije za takav olos?Meni nije dovoljno to sto ce netko na konferenciji za medije reci "biti ce sankcionirani".Mene zanima kako?

Avatar west001
west001
16:12 29.03.2020.

Ljudi nemaju suosječanja prema drugima, ugroženijima od njih. Ne kužim da je toliko teško biti doma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije