Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGULIN

Mladić (21) preminuo u kafiću, no zabava je nastavljena

hitna pomoć
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
05.12.2017.
u 16:41

Mladić je tek izašao u grad, policija je kazala da se radi o prirodnoj smrti mladića.

Subotnja večer u Ogulinu završila je tragično nakon što se mladić star 21 godinu srušio u kafiću i ubrzo nakon toga preminuo.

Kako piše Ogportal, mladić se srušio u City baru, a jedan od gostiju tog kafića javio se portalu i ispričao što se točno dogodilo. Tvrdi i da se nakon ove tragedije večer u kafiću odvijala kao da se ništa nije dogodilo. 

- U City baru ugašen jedan mladi život, mladić  se samo srušio na pod. Dečko nije disao, niti je imao puls, a  hitna pomoć ga je  pokušala reanimirati, međutim bezuspješno. Još gora stvar je što se atmosfera nakon tragedije nije nimalo promijenila,  te su svi nastavili sa provodom kao da se ništa nije dogodilo… Bio sam tamo kad se sve dogodilo i, iskreno, ostao sam postiđen zbog ponašanja mladih  koji su tamo bili… - napisao je jedan od posjetitelja kafića.

Portalu se javilo više osoba koje su razočarane činjenicom da se večer nastavila svirkom i zabavom. Neslužbeno doznaju da je mladić tek izašao u grad, a pišu i kako im je policija kazala da se radi o prirodnoj smrti mladića.

Pogledajte i galeriju: Reutersove fotke godine

hitna pomoć
1/23
Ključne riječi

Komentara 8

Avatar dr. Evil
dr. Evil
18:09 05.12.2017.

Što se tog velikog "gazde" tiče, stvarno trebaš biti zadnje smeće od čovjeka da nastaviš zabavu dalje kao da ništa nije bilo. Teška buda.letina, živi otpad.

NO
nogogaz
17:09 05.12.2017.

Kad dite umre tragicno je! tribali su zbog pietete zatvorit lokal za tu jedno vece. A u lipoj našoj sve je vise vjernika.... Dite nije zločinac da bi mogli slavit njegovu smrt..

BJ
Bjelovar112
17:13 05.12.2017.

Sad bi trebalo gazdi zatvorit lokal jer leti samo za kunom . Moze ga biti sramota .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije