Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽILI GA TJEDAN DANA

Policija otkrila uzrok smrti Petra Mijića: Pao je s litice visoke 17 metara

Foto: nestali.hr
Autori: Hina, Vecernji list
10.11.2017.
u 11:27

Obdukcijom tijela Petra Mijića utvrđeno je da je smrt nastupila kao posljedica ozljeda od pada, izvijestili su iz PU dubrovačko-neretvanske

Policija je u srijedu na području Metkovića pronašla beživotno tijelo 26-godišnjeg Petra Mijića, za kojim se intenzivno tragalo od kada je 1. studenoga prijavljen njegov nestanak.

Na mjestu pronalaska obavljen je očevid, a tijelo je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice. Nestanak Petra Mijića, rođenog 1991. u Metkoviću, iz policije su objavili 2. studenoga te pozvali građane da im dojave svaku korisnu informaciju o nestalom. Prema Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, nestanak je prijavljen 1. studenoga kada se Mijić iz Metkovića uputio u nepoznatom smjeru.

Obdukcijom tijela Petra Mijića utvrđeno je da je smrt nastupila kao posljedica ozljeda od pada, izvijestili su iz PU dubrovačko-neretvanske. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Petar Mijić pao s litice visine 17 metara koja se nalazi na brdu Predolac, te je isključena mogućnost da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela.

 

 

Komentara 2

OB
ObrenM
11:55 10.11.2017.

Obdukcijom je ustanovljeno,da je pao bez tudje pomoci.Nauka je napredovala.

Avatar babas
babas
03:42 11.11.2017.

Kako obdukcija zna da li je pao,sam skoćio ili ga je netko gurnuo? Jel i ovaj narkoman,većinom oni ovako završavaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije