Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slovenac europarlamentarcima:
Povratak na članak

'Ogovarate nas zbog 'Bandiere Rosse', a mi ne spominjemo pjevanje ustaških pjesama'

Bratušek joj je odgovorila da je pjesma sa stihovima "evviva il communismo" slovenska antifašistička pjesma. Šuica je u svom priopćenju navela da je takav odgovor "kod brojnih zastupnika izazvao nevjericu"

Komentari 132

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
22:58 07.10.2014.

Meni je svaka pjesma koji godi uhu lijepa a sjecam se u bivsoj dezavi peekrasne pjesme hrvatica ja sam mlada nju nisu skroz zabranili a isto tako mi se gadi kad sam morao u onoj jugo vojsci slusat uzicka kolaa i niihove pevajke a i slavili su kaj su htjeli al mene za badnjak nisu u grad pustili oficiri srpski jer hrvata oficira upoznao nisam

VL
ST
stefj
23:18 07.10.2014.

Ovime se zapravo pokušava prikriti jako loš nastup Bratušek pred EU parlamentom. Možda postane jedina kandidatkinja koja će biti odbijena za traženu funkciju (ili su je već odbili)... A inače, u EU nije kao ovdje, ako spomenete komuniste, to vam je isto ili još gore od fašista, a najgore se na to gleda u postkomunističkim zemljama. Baš se pitam zašto, ako je komunizam bio tako dobar kao što se kod nas predstavlja.

VL
JU
juma
22:52 07.10.2014.

Ništa nova. Opet se komunisti skrivaju iza antifašizma, samo što u Europi te stvari ne prolaze. Antifašisti su Churchill ili De Gaulle, nipošto Staljin ili Tito, oni su samo fašistički rasni progon, zamijenili komunističnim klasnim terorom. Za progonjene je sve bilo manje više isto, logori, zatvori, oduzimanje imovine, premlaćivanja, gubitak posla, ubijanja...

VL
ST
stefj
23:33 07.10.2014.

Stvarno smiješno... Cijela EU piše o katastrofalnom nastupu Bratušek, a kod nas pišu o Šuicinom pitanju? A Vajgla predstavljaju kao pozitivnu personu koji inače pomaže Hrvatskoj?... Svašta. To su neke partijske veze iz prošlih vremena?

VL
Avatar MK
MK
23:30 07.10.2014.

...ko je pjevao Ustaške pjesme kaze Vajgl? ...Picula?

VL
ST
stefj
23:47 07.10.2014.

Ma svo to pljuvanje po Šuici i sva Vajglova pisma ne mogu sakriti katastrofalni nastup Bratušek pred EU parlamentom. Mogu svi pričati o fašismu, komunizmu i sl. no ništa od toga ne može pomoći ni Sloveniji ni dotičnoj gospođi... Ne znam čemu to skretanje pozornosti, tak svejedno dal će Slovenci dobiti resor ili ne, mi smo svoje napravili, kada su nam dodijelili resor koji nitko drugi nije želio...

VL
SU
suncesmokvemaslina
00:37 08.10.2014.

Sretan svima Dan neovisnosti Republike Hrvatske!

VL
DE
denidoc
00:44 08.10.2014.

Bandiera Rossa je krasna historijska pjesma, a to sto je komunisticka, veze nema ni sa cime. Suica je tipican primjer bezlicnog oportunista, kleptokracije, korupcije i tehno-politickog kriminala u hrvatskoj. Dakle ekonomski unistena drzava koja nazalost jos uvijek trazi svoju ideoloskuu povjesnu osnovu u NDH i fasizmu i velica ustase i fasizam na svakom koraku. Dovoljno je vidjeti komentare na clanke kao ovaj

VL
OX
oxymoron
00:30 08.10.2014.

Austrijski mediji govore o Bratusek kao o vrlo slaboj ( nesposobnost) kandidatkinji. O pjesmama, Vajglu i slicnom ni rijeci. Hrvatski mediji imaju neku paralelno stvarnost.

VL
DU
Deleted user
00:34 08.10.2014.

Ja da imam dobar glas pjevao bi susjedi Bratusek da dodje na "morski greben" pjesma mi se svidja I nije politicka.

VL
Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
07:49 08.10.2014.

Dubravka Šuica,prekrasna i nadasve poštena osoba.Hihihihihiiii.

VL
Avatar ivica48
ivica48
07:07 08.10.2014.

90% komunista je u HDZ-u

VL
Avatar rangojack
rangojack
01:47 08.10.2014.

Meni bi godila pjesma o gospodarstvu i izlasku iz krize.!!!! Ocito ideja i znanja za tako nesto nema, pa se konstantno forsiraju ustase,partizani i slicni. Treba mase zaokupit sa necim drugim , a duhovi proslosti su dokazano kod nas najboljiji materijal za napalit mase.>>!!

VL
MA
macor
10:10 08.10.2014.

Avanti o popolo alla riscossa! Bandiera rossa, bandiera rossa!

VL
PL
plotto
10:53 08.10.2014.

Dubravku Šuicu I Andru Vlahušića treba kazneno goniti radi neovlaštene prodaje terena na Srđa,kontra javnom interesu građana Dubrovnika i državnom interesu ,izraelskom špekulantu i mešetaru Frenkelu.Što ta spodoba uopće radi u Europskom parlamentu ? Da ne bi od sitne korumpiranerane duše odjednom postala veliki borac protiv komunizma.Bolje da šuti i da se pokrije po ušima i glavi,skupa sa korumpiranim Vlahušićem.

VL
DU
Deleted user
07:46 08.10.2014.

O cemu to ovaj vajgl... On nesto prijteljski i pomirljivo...!!! A svima je jasno i znano da su janezi sve samo ne pomirljivi i prijatelji. Sjetimo se samo teritorijalnih ucjena za ulazak u eu....Vrlo zlocest i pokvaren narod !!!! Jednom davno rekao mi je jedan stari profesor: "Sinek, Slovenci su gori nego Srbi. Za Srbe se zna da su nam vekovni neprijatelji, a Janezi glume susjede i prijatelje i oda to zabiju kamu s ledja" !!!

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
14:42 08.10.2014.

dok god u Hr dominiraju oni koji promiču komunističke laži, vrše cenzuru u medijima, krše ljudska prava i zdrave ljude proglašavaju bolesnicima i luđacima ili neke strpaju u psihijatrijske ustanove silom i tamo ih kljukaju lijekovima nema nama napretka ni demokracije. nisu oni krivi već oni koji im daju povjerenje. stalne priče o hrvatskim revolucionarima kojih više nema niti organizacijski niti živih je bolesno i potiče iz jugo komunističke kuhinje koja je propovijedala lažnu povijest i silom je nametala. ipak dobro je da ih još uvijek pamte. neka malo počnu pisati o terorističkim ljevičarskim terorističkim organizacijama od "crvenih brigada" do "crvene armije" i zločinačkih umova iz njihovih redova koji su poslali plaćenika da ubije papu. upravo kod njih je u programima ugrađen zločin i terorizam a nacizam je blaži oblik komunizma.

VL
GI
GIUSEPPE6464
11:17 08.10.2014.

pomoći jedni drugima kao što ste vi nama "pomagali", može...

VL
SL
slyvia
11:17 08.10.2014.

Treba Slovencima vracati s kamatama sve sto nam rade, najnoviji primjer je Teran Istarsko vino koje oni prisvajaju i ne daju da prodajemo pod tim imenom i ne zele se nagoditi. Da ne govorim sve one blokade hrvatskog clanstva u EU s kojima su nas ucjenjivali godinam. Dajte im da kusaju ono sto nam serviraju godinama...

VL
KA
kamatar
07:53 08.10.2014.

Kada političari ne znaju kako Hrvatsku osloboditi vanjskog duga od 60 milijardi € + kamate onda se bave pi***darijama. Kada ih se pita gdje je opljačkani novac onda se ničega ne sjećaju i nisu odavde. Gospodo političari Hrvatska je u stečaju. Ako vjerovnici dođu po svoje i bez gaća ćemo ostati.

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.