Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti

Ogledni primjer evaluiranog projektnog prijedloga

Vaš projektni prijedlog, predan u sklopu zadaće 10. modula, evaluacijski odbor EUčionice će ocjeniti i ukratko komentirati.
03. srpnja 2013. u 09:01 6052 prikaza
'europa 2'
Foto: ''

Poštovani polaznici,

Na linku se nalazi ogledni primjerak završnog projektnog prijedloga jednog od sudionika Virtualne učionice pisanja EU projekata evaluiranog od strane glavne predavačice tečaja, Ane Fresl. Projektni prijedlog na linku, odabran metodom nasumičnog odabira, je popraćen evaluacijskom tablicom i komentarima vezanim uz što je dobro izrađeno te kako bi se projektni prijedlog mogao poboljšati.

Vaš projektni prijedlog, predan u sklopu zadaće 10. modula, evaluacijski odbor EUčionice će ocjeniti i ukratko komentirati. Komentare i potvrdu o pohađanju tečaja Virtualne učionice pisanja EU projekata ćete dobiti do kraja 8. mjeseca.

Nadamo se da će Vam u međuvremenu linkirani ogledni primjerak s komentarima poslužiti kao koristan materijal za unaprjeđenje Vašeg stečenog znanja pisanja EU projekata i poboljšanje koncepta i razrade Vašeg postojećeg projektnog prijedloga tijekom ljeta.

LINK NA PREUZIMANJE PROJEKTNOG PRIJEDLOGA I EVALUACIJE.

Kurikulum kao i sva dosad objavljena predavanja i zadaće možete naći klikom na link. Na Facebooku je otvorena grupa za polaznike Virtualne učionice. Na njoj možete postavljati pitanja, komentirati i raspravljati o projektima zajedno s drugim polaznicima.

Imunitet – snaga svakog organizma
PROMO
Imunitet – snaga svakog organizma