Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI U HDZ-U

Oglasio se i Domagoj Ivan Milošević: 'Moramo stati na loptu i prestati s uvredama'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
13.02.2020.
u 14:09

"Ostajem pri odluci da će moja podrška ići onim kandidatima koji zajamče provođenje strukturnih promjena"

Domagoj Ivan Milošević, saborski zatupnik HDZ-a i predsjednik saborskog Odbora za europske poslove, na svom je Facebook profilu komentirao kampanju za unutarstranačke izbore u HDZ-u.

"Unutarstranačka kampanja trebala bi biti prilika da se kandidati sučeljavaju programima i idejama za jači HDZ i bolju Hrvatsku, a ne za sukobe kandidata na osobnoj razini. Nisam zagovornik zatvaranja te kampanje za javnost, jer hrvatski građani imaju pravo čuti ideje ljudi koji pretendiraju voditi najveću hrvatsku političku stranku i državu. Mislim da moramo „stati na loptu“ i prestati s osobnim obračunima i uvredama. Ostajem pri odluci da će moja podrška ići onim kandidatima koji zajamče provođenje strukturnih promjena s kojima toliko kasnimo, obračun s korupcijom i klijentelizmom koji razaraju hrvatsko društvo te borbu za svakog mladića i djevojku koji žele napustiti ili su napustili Hrvatsku.Jedini jamac istinske suverenosti, osim moderne i opremljene vojske, su povratak mladih i snažno gospodarstvo!", napisao je Domagoj Ivan Milošević.

Komentara 1

DU
Deleted user
14:18 13.02.2020.

Pokušajte stati na loptu! Samo što je lopta okrugla pa bi vam se lako mogla izmaknuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije