Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Oglasio se i Domagoj Ivan Milošević: 'Moramo stati na loptu i prestati s uvredama'

"Ostajem pri odluci da će moja podrška ići onim kandidatima koji zajamče provođenje strukturnih promjena"
13. veljače 2020. u 14:09 1 komentara 319 prikaza
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Domagoj Ivan Milošević, saborski zatupnik HDZ-a i predsjednik saborskog Odbora za europske poslove, na svom je Facebook profilu komentirao kampanju za unutarstranačke izbore u HDZ-u.

Domagoj Ivan Milošević SME GLOBAL Domagoj Ivan Milošević izabran za predsjednika poslovne organizacije Internacionalne unije demokrata

"Unutarstranačka kampanja trebala bi biti prilika da se kandidati sučeljavaju programima i idejama za jači HDZ i bolju Hrvatsku, a ne za sukobe kandidata na osobnoj razini. Nisam zagovornik zatvaranja te kampanje za javnost, jer hrvatski građani imaju pravo čuti ideje ljudi koji pretendiraju voditi najveću hrvatsku političku stranku i državu. Mislim da moramo „stati na loptu“ i prestati s osobnim obračunima i uvredama. Ostajem pri odluci da će moja podrška ići onim kandidatima koji zajamče provođenje strukturnih promjena s kojima toliko kasnimo, obračun s korupcijom i klijentelizmom koji razaraju hrvatsko društvo te borbu za svakog mladića i djevojku koji žele napustiti ili su napustili Hrvatsku.Jedini jamac istinske suverenosti, osim moderne i opremljene vojske, su povratak mladih i snažno gospodarstvo!", napisao je Domagoj Ivan Milošević.

Blagajnička ladica
Prijedlog na stolu
U Hrvatskoj se uvodi novi porez. Stupa na snagu početkom iduće godine
Rješenja za korekciju dioptrije u svakoj životnoj dobi
  • Mimosvit:

    Pokušajte stati na loptu! Samo što je lopta okrugla pa bi vam se lako mogla izmaknuti.