Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Potpuno usamljen'

Oglas iz Osijeka koji je dirnuo mnoge: Nemam s kime kavu popiti, a mirovina mi je dosta dobra

osijek
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/3
17.11.2018.
u 16:45

Umirovljenik (75) iz Livane kod Osijeka objavio je iskreni oglas preko kojega traži ženu koja bi se udala za njega

Koliko je samoća teška najbolje dokazuje 75-godišnji umirovljenik iz Livane kod Osijeka koji se zbog usamljenosti odlučio na neobičan potez - na autobusnoj stanici objavio je oglas preko kojega traži ženu.

Njegov oglas vidjeli su brojni Osječani, a nedavno je osvanuo i u jednoj Facebook grupi.

– Tražim ženu od 63 do 65 godina. Udovicu koja je slobodna. Važno je kako izgleda. Ja sam potpuno usamljen, nemam s kime kavu popiti. Mirovina mi je dosta dobra. Živim na Livani kod Osijeka. Nazovite na telefon ako mislite ozbiljno – stoji rukom ispisano na papiru koji je zalijepljen na jednoj autobusnoj stanici.

Umirovljenik je napisao i svoj broj mobitela, a mi smo ga nazvali kako bismo provjerili je li mu se javila koja potencijalna srodna duša te kakva je uopće njegova životna priča.

Saznali smo tako da je bez supruge ostao prije šest godina te je zbog toga, kako je i naveo u oglasu, vrlo usamljen.

Foto: Facebook/ Naš potok

– Usamljen sam cijelo vrijeme. Dolazile su neke, ali su samo prolazile kroz kuću, odlazile doma i nisu htjele ostati sa mnom – kazao nam je. Oglas je, dodaje, postavio prije dvadesetak dana, a javile su mu se dvije žene.

– Dvije su se javile, no još ih nisam vidio. Ne znam što će biti s njima, valjda će biti zainteresirane – kaže.

A što očekuje od žena, pitamo ga.

– Volio bih da dođu, da se upoznamo, da budu sa mnom jedno dva mjeseca i ako se budemo slagali, onda bi se vjenčali – otkriva svoje poštene namjere.

Inače je otac troje djece i kaže kako ga oni uglavnom podržavaju.

– Ovaj najmlađi sin nije baš za to toliko, ali nije ni protiv – kaže 75-godišnjak.

Otkriva nam i kako ima dvije kuće, u dvorišnoj stanuje on, a u kući do ulice mu živi sin sa snahom.

– Dobro se ja držim. Imam dijabetes, ali sam na inzulinu i redovito se kontroliram. Imam neki stroj iz Njemačke na senzore pa se ne trebam bockati u prst – govori nam on.

>> Ovakav ples oca i kćeri nemate priliku vidjeti često: Tata ti je legenda!

Komentara 39

Avatar Robinzon
Robinzon
17:08 17.11.2018.

Evo ti moja.Ispunjava sve uvjete, pa ako s njom izdržiš 10 dana dobit ćeš pride još i motokultivator.

VR
Vrac666
19:17 17.11.2018.

Kaže stara Kineska ako želiš biti sretan jedan dan spavaj sa voljenom osobom ako želiš biti sretan tjedan dana onda se oženi ili udaj za voljenu osobu a ako želiš biti sretan cijeli život onda uzgajaj cvijeće

DU
Deleted user
17:02 17.11.2018.

Pajdo bolje ti nabavi psa ili se uclani u kakvo drustvo umirovljenika,gljivara,sahista ili sl. Ovak si budes samo nevolju na vrat natovaril bojim se..Vidis kak je Dikan prosal.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije