Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pretučen u poreču

Odvjetnik Bilalijevih: I oni su pogođeni, ispričali su se Nizozemcima

Krešimir Krsnik
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/2
23.07.2014.
u 17:53

Unatoč brzom oporavku, Michael Rollerman odbija svaki kontakt i jedva čeka povratak u Nizozemsku

Michael Rollerman, pretučeni 38-godišnji nizozemski turist koji je u utorak operiran u KBC-u Rijeka na Sušaku, opravlja se i moguće je da već danas ili sutra napusti bolnicu, potvrdio nam je dr. Ante Lučev s Odjela maksilofacijalne kirurgije. Naime, nizozemskog je gosta, pred očima supruge i njihove dvije djevojčice, u nedjelju navečer u centru Poreča na terasi restorana "Bijeli san" brutalno pretukao 23-godišnji konobar Hajdin Bilali.

U riječku bolnicu M. Rollerman dopremljen je u besvjesnom stanju, s potresom mozga, otvorene rane na glavi te slomljene čeljusti i nosa, zbog čega su mu tijekom dvosatne operacije u čeljust ugrađene tri metalne pločice. U strahu zbog onoga što je u turističkom Poreču doživio, M. Rollerman, inače vatrogasac po struci, bio je izrazito ogorčen i nepovjerljiv prema liječnicima u Rijeci, što se tijekom tri dana boravka na Sušaku ipak promijenilo.

Unatoč brzom oporavku, odbija svaki kontakt i jedva čeka povratak u Nizozemsku. Nepovjerljiva je i njegova supruga, o incidentu zbog kojega im je upropašteno ljetovanje i uspomena na Hrvatsku, ne želi govoriti.

Neki su očevici tvrdili da je napadač nasrnuo na Rollermana s leđa i izudarao ga bokserom, drugi pak govore da je imao pomagače te da su nesretnog Nizozemca, kada je nakon prvog silovitog udarca pao na pod, izudarali nogama. Međutim, Suzana Sokač iz PU istarske potvrdila je da nizozemski turist nije bio napadnut nekim predmetom. Dr. Lučev objašnjava kako su kod uporabe nekog predmeta, u ovom slučaju boksera, na koži vidljive i razderotine, što kod M. Rollermana nije uočeno, pa je skloniji zaključiti da je ipak riječ o udarcima šakama ili nogama.

Uz porečke odvjetnike Bilalijeve zastupa i Krešmir Krsnik iz Zagreba koji će zatražiti i rezultate krvnih pretraga koje su obavljene Nizozemcu. Dodaje kako su se Bilalijevi ispričali Nizozemcima i stavili se na raspolaganje te da su i oni sami pogođeni događajem koji baca loše svjetlo na njihovo mjesto u porečkoj zajednici.

Komentara 111

XA
xaron
18:12 23.07.2014.

...i oni (Bilali) su pogođeni ... Kako neko može napraviti ovakav naslov, kada su oni pretukli gosta. Takvi kao Bilali su razlog niske cijene našeg turizma. Nakon ovog čudnog članka možemo očekivati da će lokalni sud presuditi u korist Bilalijaa te im odrediti naknadu za izgubljeni dobit. Strava u Istri.

AN
Android
17:58 23.07.2014.

Ispada da su Balili pogođeni jer su se ispričali.

JO
josmalopanestalo
17:59 23.07.2014.

pa zar nema nikog ko je to stvarno vidio, dva svjedoka su našli novinari koji nisu vidjeli ništa, užas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije