Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pretučen u poreču
Povratak na članak

Odvjetnik Bilalijevih: I oni su pogođeni, ispričali su se Nizozemcima

Unatoč brzom oporavku, Michael Rollerman odbija svaki kontakt i jedva čeka povratak u Nizozemsku

Komentari 111

XA
xaron
18:12 23.07.2014.

...i oni (Bilali) su pogođeni ... Kako neko može napraviti ovakav naslov, kada su oni pretukli gosta. Takvi kao Bilali su razlog niske cijene našeg turizma. Nakon ovog čudnog članka možemo očekivati da će lokalni sud presuditi u korist Bilalijaa te im odrediti naknadu za izgubljeni dobit. Strava u Istri.

VL
AN
Android
17:58 23.07.2014.

Ispada da su Balili pogođeni jer su se ispričali.

VL
JO
josmalopanestalo
17:59 23.07.2014.

pa zar nema nikog ko je to stvarno vidio, dva svjedoka su našli novinari koji nisu vidjeli ništa, užas

VL
Avatar bosanac1951
bosanac1951
18:32 23.07.2014.

Odvjetniče čime je to obitelj Bilali pogođena ??? Bokserom...kamenom u glavu i sl. ?????

VL
CH
chemica
18:20 23.07.2014.

Kad izazoveš saobraćajku, onda se ispričaš. Ljudski je. Nisi namjerno. Nisi ubio, nisi čak ni ozlijedio. Mali kvrc po plastici, čak ni po limu. I već ti je neugodno da bi propao u zemlju od sramote. Kada pak nekog pošalješ u Traumatološku pa mu još i metalne pločice ugrade, svaka isprika je besmislena. Oprostite jer sam psihički poremećen. Baš mi i nije neka "isprika". Taman da ti smjestim kuglu među oči.

VL
US
USA
18:09 23.07.2014.

Odvjetnicki posao, u ovom slucaju braniteljski je jedan od najgadnijih poslova i u pravilu se time bave besprizorni likovi kao i oni koje brane. Formulacije tipa "i oni su pogodjeni" izazivaju vise stete za klijenta od koristi, jer ne dovodee do senzibiliziranja sa zlocincem, sto je i normalno kod ovakvih nasilnih ispada, vec samo pojacavaju bijes i osudu javnosti. " Ispricali su se Nizozemcima" jos jedna bljuvotarija pro forme koja je nakaradna. I na kraju se traze uzorci krvi od Nizozemca, tako da se ako ima nesto malo alkohola u krvi od toga stvori slika pijancine koja je eto i sama kriva, da pace mozda je je kriva jer se sama viseputa odalamila po tijelu.

VL
Avatar fredi
fredi
19:14 23.07.2014.

Ne mogu vjerovati, odvjetnik Bilalijevih će zatražiti rezultate krvnih pretraga Nizozemca?! Koje su namjere obitelji Bilalijevih? Dokazati da je pijani gost izazvao konobara toliko da ga je ovaj naprosto morao premlatiti i otpremiti u bolnicu na dvije operacije???? Kuda ide ovaj svijet pitam se svakog dana iznova!

VL
Avatar Pravednik_1960
Pravednik_1960
19:03 23.07.2014.

Treba sve sanitarne inspektore u hrvatskoj smjeniti, ni jedan takav lokal nisu zatvorili ... nigdje i nikada na cijeloj jadranskoj obali. a ti objekti su slastičarne, kavane, čavabdžinice i pečenjare i sve su restorani sa terasama , voim te za ruku sa sumljivim kuhnjama i kvalitetom hrane, nemaju ni higijenski minimum ...

VL
Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
18:41 23.07.2014.

Klasika, za par dana napadač će postati teška žrtva. U normalnoj zemlji ga ne bi pustili iz zatvora barem dok čovjek ne ode u nizozemsku, čisto iz pristojnosti, ali meni se čini kako se u ovoj zemlji svi nečega boje, a najviše manjina. Ne vidim što je loše zatvoriti lokal zbog tako teškog zlodjela, kaže tata tog nasilnika kako nije bilo u restoranu, nego na trgu, ali po mojoj logici, svaka tučnjava ima svoj tijek i trag, nikad ne počne i ne završi u istom mjestu zar ne? Pogotovo nakon tako silovitih udaraca, čovjek se sigurno povlačio unazad, u nekoj drugoj zemlji bi se zbog dokaza zatvorio restoran isti dan, ovdje se radi o tome da ako država i pravosuđe budu preblagi na ovom slučaju, imat ćemo čitav jedan niza repriza ovakvih mučnih događaja, diljem naše zemlje, zna se za što služi pravna prevencija sankcijama, spriječiti druge da učine ili čak pomisle napraviti nešto slično. Evo mene osobno zanima što bi se dogodilo da je ovako nešto napravljeno na istom mjestu, od strane predaka tog mladiću u bivšoj državi????

VL
DU
Deleted user
18:07 23.07.2014.

ako ga je stavrno udario bokserm onda je to bijednik koji treba doći na trening kod filipovićajer ovome nasušno trebaju sparing momci.

VL
ID
idas
20:15 23.07.2014.

Naša djeca završavaju ugostiteljske škole i onda nemaju posla. Ili rade privremeno, često ih još takvi i prevare i ne plate za obavljen posao. A mi stalno fini i u rukavicama promičemo otrcane parole o multikulturalnosti, toleranciji i razumijevanju. Nema više Jugoslavije ni bratstva ni jedinstva. Treba vidjeti kako se naši školovani mladi ljudi mogu potaknuti da pokrenu svoj obrt, kako da im se pomogne u početku i kako da u našoj zemlji imaju apsolutnu prednost. Isto bi dalo nade i optimizma ne samo našem mladom naraštaju a diglo bi usluge na kvalitetniji nivo. Žalosno je da nam strani državljani upitnih osobina, odgoja i kvalitete vode lokale na samoj obali. Ovaj incident na nas baca ružnu sliku apsolutnih divljaka i za taj događaj nema isprike..

VL
CO
coolman
18:06 23.07.2014.

Čudan je taj Nizozemac! Žuri mu se doma, a tak mu je tu bilo lijepo! I još su mu se Bilali ispričali! Nezahvalnik!

VL
GA
Gambit
20:25 23.07.2014.

Ispričali? Oni su pogođeni? Molim? Slobodno se mogu vratiti u svoju domovinu i najvjerojatnije ih Nizozemski turisti više neće smetati. Volio bih znati kako su došli do novca za lokal u Poreču.

VL
FI
fiberglas
19:40 23.07.2014.

Čitam komentare...mene danas upozorilo da koristim neprimjerene izraze iako nije korišten - niti jedan! Evo sad će me opet. Ali to se mora reći, jednostavno mora. Dakle, jel netko prati ´´scenu u Makedoniji´´ i što tamo rade sljastićari i kafeđije?e? Pojma nemamo tko nam se zavukao, la-ga-ni-ni u zaleđe i kazneni prostor. Pojma nemamo!!! A kako ´´kumulativno djeluju´´ na ´´stratešku djelatnost´´ u koju se kao u Boga gleda sa suzama na ustima, vidimo iz ove siituacije ( i nebrojeno drugih ali, ne objavljenih), no nisu samo oni, ima ´´njih još´´ koji svojim ´´djelovanjem´´ gade po obali.Neću dužiti.Red je za ono za što mi neće objaviti post (kao i obično) ili će me banati na jedno mjesec-dva! Dakle, prvo cigojnere, onda kalimero people---> preporučenom vagonskom otpremom, zapečatiti i tako sanitarno zbrinute otvoriti tek 700-800 južnije!

VL
Avatar Luring
Luring
19:33 23.07.2014.

Patetika na nivou!

VL
Avatar lisbetsalander
lisbetsalander
19:14 23.07.2014.

Tipično balkanski, najprije ga zasirješ, a onda se ispričavaš....., takve treba prognati

VL
NA
narod1
21:56 23.07.2014.

Da vidimo sada Hrvatsku državu da li će ovo riješiti ili se boji jedne familije

VL
Avatar Don-Corleone
Don-Corleone
21:47 23.07.2014.

događajem koji baca loše svjetlo na njihovo mjesto u porečkoj zajednici.???? Odkad je istra njihovo mjesto,,oni su samo gosti u HR a mjeto im se zna,,,, Hehhehe izvinjavaju se,,pa ti Bilalici vec godinama prave Probleme,,od paljenja objekta u Vrsaru,,do Atentatata na Gradonacelnika itd itd,,,Treba se rijesit tih Siptara,,imaju sada sviju Republjik pa neka idu dole,

VL
NA
narod1
21:58 23.07.2014.

Istra tone u kaos i bezvlašće. Tamo jedna familija doseljenika drži u šaci cijelu regiju, pravosuđe, policiju, političare. Za ne povjerovati, možda im treba uvesti vojnu upravu

VL
Avatar zagi zagi
zagi zagi
20:59 23.07.2014.

sve je to gluma koja im treba za sud, međutim šiptar se zajebo jer smo više od godinu dana u EU tako da gluma koja prolazi u HR ne prolazi u Nizozemskoj, 2-3 godina zatvora sa svojima u Nizozemskoj je sasvim očekivano

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.