Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ŠIBENIKU

Odvjetnica prevarila četvero klijenata: 'Zamračila' preko 200.000 kuna od presude koju je dobila!?

Hrvatska od 1. siječnja 2023. uvodi euro
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
31.03.2022.
u 15:05

Protiv osumnjičene je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Šibeniku - istakao je Šime Pavić glasnogovornik šibenske policije

U Službi kriminalističke policije, Odjelu gospodarskog kriminaliteta i korupcije, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakinjom osumnjičenom za Zlouporabu povjerenja na štetu 43-godišnjakinje, 46-godišnjaka, 76-godišnjakinje i 84-godišnjakinje.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičena u vremenskom razdoblju od ožujka 2010.g., radi stjecanja imovinske koristi, kao punomoćnica oštećenih u postupku pred sudom zastupala njihove interese i sve držala u zabludi o visini novčanog iznosa koji im je trebao biti isplaćen sudskom presudom te im je nakon dovršenog suđenja dio novca isplatila dok je novčani iznos od 203.453,48 kuna zadržala za sebe.

Protiv osumnjičene je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Šibeniku - istakao je Šime Pavić glasnogovornik šibenske policije. 

>> VIDEO Teška nesreća kod Požege: U sudaru triju automobila poginuo muškarac, jedna osoba u bolnici


 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije